Ker je gospa Anita je zelo svetle polti, je vizažistka Aleksandra uporabila tekočo podlago v najsvetlejšem odtenku, ki se popolno prilega njenemu tenu kože. Nato je s korektorjem prekrila manjše nepravilnosti na koži in kožo matirala s pudrom v prahu.

preobrazba_9_licenje_1
Vizažistka Aleksandra je gospe Aniti najprej poenotila ten in prekrila podočnjake s posebnim korektorjem.

Na lica je za poživitev in bolj svež in mladosten videz nanesla rdečilo v odtenku nežno roza-marelične barve. Na zgornjo veko tik ob trepalnice je s svinčnikom v odtenku sive barve narisala črto in jo s čopičem mehko zabrisala, da se je izognila ostrim, agresivnim linijam, v zunanji kotiček veke spa je em nanesla temnejši odtenek senčila v antracitni barvi. Dodala je še svetlejši odtenek antracitne in v notranji kotiček veke odtenek v barvi šampanjca, nato pa prehode mehko zabrisala. Spodnjo veko je mehko obrobila s temnejšim senčilom v odtenku barve antracita in veznico osvetlila s svinčnikom bele barve, ki odpre pogled.

preobrazba_9_licenje_2
Ustnice je občrtala s svinčnikom, da so dobile definicijo, ter nato nanesla šminko in na koncu še glos za večjo polnost ustnic.

Ustnice je najprej obrobila svinčnikom v nežni roza-marelični barvi in jih nato obarvala s šminko v enakem odtenku ter obogatila z glosom. Gospa Anita ima čudovite trepalnice, ki so z nanosom črne maskare popolnoma zaživele in prevzele najvidnejšo vlogo v celotni make up preobrazbi.

preobrazba_9_licenje_3_2
Na koncu je poudarila obrvi, da je obraz dobil piko na i in zaključen videz.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj