Na snemanju novega oglasa za linijo Spar Vital je Katarina Venturini s profesionalnim pristopom in pozitivno energijo zopet navdušila celotno snemalno ekipo.

spar_vital_katarina_venturini_3
Katarina Venturini – utrinek s foto snemanja Spar Vital

Sodelovanje Katarine Venturini, štirikratne svetovne prvakinje v latinskoameriških in standardnih plesih, s podjetjem Spar Slovenija in njihovo linijo zdravih izdelkov Spar Vital poteka že skoraj leto in pol. Lani je Katarina Slovenijo navdušila z energičnim TV oglasom za novo linijo Spar Vital, zato so se letos odločili sodelovanje nadgraditi in s Katarino posneti svež in še bolj atraktiven oglas. V sodelovanju z znanim režiserjem Vincijem Vogue Anžlovarjem je tako nastal popoln Katarinin dan z izdelki Spar Vital – oglas, ki ga že lahko vidite na vseh TV postajah.

In kako se počuti Katarina kot obraz linije Spar Vital? Sprva je ob ponudbi, da bi predstavljala novo blagovno znamko Spar Vital, temeljito premislila in želela preskusiti izdelke, ki jih bo predstavljala. Ko se je seznanila z izdelki Spar Vital, je takoj privolila v sodelovanje: “S stvarmi, ki jih promoviram, se moram identificirati in vanje verjeti. Ko sem poskusila izdelke Spar Vital, sem bila takoj prepričana, da sem prava oseba za kampanjo.” Odzivi na sodelovanje s Sparom so zelo pozitivni, ljudje jo sprašujejo tudi po mnenju o izdelkih, ter katere uporablja tudi sama. “Seveda jih uporabljam! Od takrat, ko sem jih preskusila, so na mojem jedilniku redno kosmiči, zlasti tisti z brusnicami, koruzni kosmiči, rada imam tudi sir, ker je izredno okusen in skoraj brez maščob. Zelo rada imam tudi napitke in sokove in vesela sem, da lahko stvari, ki jih promoviram, iskreno priporočim tudi svojim prijateljem.”

­Spar Vital Katarina Venturini­

Njeno pozitivno energijo in pristop je bilo čutiti tudi tokrat na snemanju: Katarina je kljub več kot 20-urnem snemanju in neštetim ponovitvam s svojo dobro voljo in profesionalnostjo držala pokonci celotno ekipo!

1 komentar

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj