Na plano prihaja čedalje več informacij o covid ‘cepivih’ – tako s strani zdravnikov in znanstvenikov kot tudi ljudi, ki so utrpeli hude stranske učinke, ali s strani njihovih svojcev, ker so po cepljenju umrli.

Upokojena medicinska sestra, Vera Kanalec, je v videu razkrila, da je bilo najmanj 30 % ljudem vbrizgan placebo in ne pravo cepivo, zato tudi nimajo stranskih učinkov. Ti so ostali zdravi in kot taki so idealni za nadaljnje promoviranje izjemno škodljive in nevarne genske terapije, ki so jo skrili pod naziv ‘cepivo’, da so lahko dobili dovoljenje za uporabo. O tem poročajo tudi tuji mediji.

Ga. Vera Kanalec tako razkrije tudi, da n garancije, da ste ‘cepivo’, ki ste ga želeli, tudi dejansko dobili. Če ste npr. želeli Pfizer, ni nujno, da ste ga dejansko dobili.

Nadalje tudi razloži oznake cepiv in sicer št. 1 naj bi bila placebo (vi tega ne veste, vedo le oni, ki so vam ‘cepivo’ dali). Ta skupina bo za kontrolno skupino. Poleg št. 1, ki naj bi bila placebo, sta še št. 2 in 3 (pokaže, kje se ta oznaka nahaja). Pravi, da je zaradi covid ‘cepiv’ v Sloveniji v resnici umrlo že najmanj 500 ljudi in ne le 10, kot so jih uradno priznali.

V Sloveniji stranskih učinkov skorajda ne beležijo in ne poročajo – ne vedo, od česa ljudje umirajo in imajo hude posledice, a od cepiva zagotovo ne. V EU je prijavljenih že preko 700.000 resnih stranskih učinkov, ob čemer strokovnjaki opozarjajo, da se v resnici prijavi le okoli 1 odstotek.

Pove tudi, da je Milan Brglez, slovenski predstavnik v EU parlamentu pozna te številke in je seznanjen s stranskimi učinki, ter tudi, da, med drugimi strupi, vsebujejo uran. Brglez menda kljub temu vztraja, da je treba podpirati ‘znanost’ kljub vsem stranskim učinkom teh ‘cepiv’.

V svojem govoru tudi pove, da so vsi v slovenskem parlamentu oz. slovenski oblastniki prejeli placebo, zato nimajo stranskih učinkov. Tako naj bi bilo po vsem svetu. Farmacevtska industrija tako čaka, kdaj bodo tisti, cepljeni s pravimi covid ‘cepivi’, dobili stranske učinke ali umrli – ali bo to po 1., 2., 3. 4. … dozi.

Nadalje ga. Kanalec pove, da da so 3 skupine: placebo, randomizirana, ki je dejansko prejela cepivo, ter tretja, ki naj bi bila C45-91001 in bo v roku 3 do 10 let dobila raka mehkih tkiv. Poleg tega je njena teta umrla v prometni nesreči, a so jo beležili kot umrlo zaradi covida; poleg tega naj bi bilo potrjeno iz več virov, da so oblasti plačale pogreb vsem, ki so pristali na to, a se smrt njihovih svojcev iz kateregakoli razloga, ki ni covid, beleži pod covid smrt.

Trdi, da naj bi bilo resničnih smrti zaradi covida 2316, kar je manj kot žrtev gripe, in ne 4000, kot trdijo uradni viri. Pove tudi, da je bilo v Bergamu podobno: umirali so izjemno stari ljudje, ki so bili pred tem cepljeni za gripo in so imeli zato oslabljen imunski sistem. Po vsakem cepljenju je imunski sistem oslabljen za najmanj 3 mesece.

Ga. Kanalec nadaljuje, da mediji poročajo pristransko in neresnično; v BiH nimajo omejitev in imajo rekordno nizko število okužb in smrti zaradi covida. Hujše in ostrejše, kot so restrikcije, in višja, kot je precepljenost, slabše je stanje (Izrael, Islandija).

Pove, da so celo po cepljenju za gripo hudi stranski učinki, kot so vročina, bolečine v kosteh, bronhitisi in celo pljučnice, a jih zdravniki nikoli ne pripišejo cepivu in ne poročajo o stranskih učinkih. Ravno zaradi cepljenja je toliko primerov gripe in vsako leto je enako. Nekoč je bila gripa, sedaj je to covid.

Evropski poslanec Berglez je tudi potrdil izjemno visoke dodatke zdravnikom in drugim, ki izvajajo teste in dajejo ‘cepiva’ (dobijo 15 + 5€ za vsak HAG test). Pravi, da je to genocid. Berglez menda ni želel izdati, kdo je podpisal pogodbe za to, kar se trenutno izvaja, a sama trdi, da sta bila to Janez Janša in Borit Pahor in sicer že leta 2011.

Svetovna banka je že med 2016 in 2018 delala seznam testnih paličic in cepiv, ki se bodo potrebovala za covid. Naša oblast namenoma ustrahuje ljudi, da so se pripravljeni cepiti, pravi. Če bi ugasnili TV, bi ugotovili, da ni nobene pandemije, korona bi izginila.

PREBERITE TUDI:

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj