Deli

Pretiranega parfumiranja ne maramo, pa tudi nevarno je, saj lahko v kombinaciji s soncem, torej UV sevanjem, pride do pigmentnih madežev ali alergijskih reakcij na koži. Le kako torej doseči, da se bomo vseeno počutili sveži in dišeči?

Pravzaprav precej preprosto!

Neskončno spomladansko jutro …

Ali si lahko zamislite sveže spomladansko jutro, ki traja do 100* dni? Ali pa razburljiv vonj celotnega vrta sivke ali eksotičnega olja jasmina in lilij, ki vsak dan razveseljujejo vaše čute? Z novim Silanom boste imeli občutek sveže opranega perila do 100 dni. Na voljo je kar 9 različnih razkošnimi dišav – Silan vam bo v vsakem trenutku dneva zagotavljal mamljiv in dolgotrajen vonj vaših oblačil.

*po 100 dneh shranjevanja oblačil v omari. Učinek kapsul.

Dolgotrajen vonj

Silan predstavlja formulo, ki zagotavlja, da dolgotrajne vonjave ostanejo na vlaknih tudi po sušenju. Parfumska tehnologija omogoča kontinuirano sproščanje dišav, zaradi česar bodo imela vaša oblačila in perilo svež vonj pravkar opranega perila kar do 100 dni. Ko so sveže oprana oblačila suha, se ob vsakem njihovem premiku ali dotiku v ozračje sprostijo majhne mikro kapsule, ki odklenejo fantastične trenutke dolgotrajnega vonja.

9 omamnih vonjev

Na voljo je kar 9 omamnih vonjev, ki vključujejo tako ponudbe Silan Classic kot tudi Silan Aromatherapy.

Kolekcija Silan Classic Fresh Moments zajame bistvo naravnega vonja v plastenki s preprostim, lahkim dizajnom, v obliki kapljic rose:

  • Silan Mediterranean – zajema poletno nebo brez oblakov;
  • Silan Morning Sun – zajema rosno svež trenutek vzhajajočega jutranjega sonca;
  • Silan Lavender Garden – poka od čudovite dišave vijolične sivke, ki polni mediteranske travnike z lepimi spomini

V zbirki Silan Aromatherapy Perfume Moments obstaja pet razburljivih cvetnih dišav, ki bodo spodbudile vaše čute.

  • Silan Aromatherapy z oljem oranže in magnolijo;
  • Silan Aromatherapy z oljem vrtnice in potoniko;
  • Silan Aromatherapy s citrusovim oljem in plumerijo.

Na podlagi strokovnega znanja Silan, pridobljenega v več desetletjih, vodilna ponudba mehčalcev v regiji obljublja mamljivo dolgotrajno izkušnjo vonja. Od trenutka, ko zjutraj odprete svojo omaro, do trenutka, ko se ponoči zavijete v rjuhe, v trenutkih čudovitih vonjav lahko uživate dlje.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here