Carolyn Murphy, Shalom Harlow, in Amber Valletta, ene najprepoznavnejših manekenk devetdesetih so svojo svežo polt in sijoče nasmehe, ko so se skupaj potepale po gozdu, kar so ovekovečile tudi na Instagramu. Oblečene so bile v sproščena, pisana oblačila, da so sijale kot mavrica.

 

Lepotice so sicer prijateljice že dolga leta, saj so se spoznale v rosnih mladih letih, ko so se sprehajale po modnih pistah in od takrat so ostale tesne prijateljice. Murphy je na Instagram zapisala, da “se igrajo že 30 let”. Še posebej tesni prijateljici sta postali Amber Valetta in Shalom Harlow.

In res je v vsej absurdnosti tako manekenstva kot aktualnega dogajanja prav osvežujoče videti tri znane obraze, ki se v 30 letih niti niso kaj bistveno spremenili, združene v 2021.

 

Valletta je ob fotografijah zapisala še: “Prijateljice so kot drevesa. Močne, prizemljujoče, sposobne preživeti hude nevihte, obnavljajoče se, pametne in kot kisik. Ti dve @shalomharlow @carolynmurphy sta mi ta vikend dali ljubezen in življenje smejale smo se do solz in jokale, dokler se nismo spet smejale.”

 

 

Ganljivo!

PREBERITE TUDI: Hči nekdanje manekenka in Victoria’s Secret angelčice gre po materinih stopinjah

loading...


PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj