Zelo ste navdušeni, če je darilo ročno izdelano in slovensko, zato tudi sami iščete darila, ki sporočajo ravno to?

V veselem decembru vsem primanjkuje časa, da bi obiskali vse trgovine in za vsakega posebej iskali primerno darilo, zato se mnogi poslužujejo spletnih nakupov, ki jih lahko opravijo iz udobja domačega naslonjača, hkrati pa se ob nakupu darila želijo izogniti nekvalitetnim ali pokvarljivim stvarem, ki bi pustile grenak priokus obdarovancu.

Trgovina IKA ni običajna trgovina in spletna trgovina z darili, saj ima v svoji ponudbi samo izdelke, ki so nastali izpod pridnih rok slovenskih oblikovalcev, edinstvene, z lepo zgodbo, inovativne – preprosto slovenske.

Pripravili so ideje za najlepša slovenska darila, ki jih za praznike lahko podarite ljubim osebam, za katere verjamemo, da bodo več kot dobrodošle.

Praznično okrašena Trgovina IKA

Darila zanj

Težko je kupovati darila za moške, ker nikoli ne vemo, česa bodo veseli. Geli za tuširanje, britvice … vse to kupite ob drugih priložnostih, zato je božično obdarovanje idealen čas, da pokažete svojo izvirnost.

V IKI se je za odlično darilo izkazal šal iz fine merino volne, delo akademske slikarke Ksenije Baraga, ki se lepo poda k športnim ali poslovnim oblačilom. Izdelani so iz kvalitetnih materialov v zelo majhnih, večinoma unikatnih serijah.

Šali imajo različne motive, so mehki, topli in prijetni na otip

Zabaven rokovnik, da ne bo pozabil niti ene obletnice več, je predvsem koristno darilo, saj vsi vemo, kako dobri so pri izgovorih, kadar pozabijo kakšno stvar.

Moški rokovnik z motivacijskimi reki

Ga morate nenehno masirati? Rešitev je na dlani – OTO masažni ljubkovalnik. Masažni pripomoček je sestavljen iz lesenega držala in dveh fleksibilnih oprijemalk, s katerima lahko masira samega sebe, medtem ko ve pripravljate okusno večerjo.

Darila za nežnejši spol

Kaj kupiti ženski? Večno vprašanje, ki si ga zastavljajo moški. Za pripadnice ženskega spola so na voljo šali iz fine merino volne s klekljano idrijsko čipko ali ročno pletene kape z rožico, ki jih je prav tako zasnovala in naredila akademska slikarka Ksenija Baraga.

Imitacija klekljane čipke na šalu

Tudi uhani so lepo darilo, sploh če so ročno izdelani, tako kot ti iz spletnih poličk Trgovine IKA. Leseni, pleteni, celo takšne iz betona (ja, prav ste prebrale) imajo v ponudbi.

Ročno izdelani uhani iz betona, ki pa niso prav nič težji od običajnih

Če je pozabljivka, ji kupi rokovnik za leto 2019, da bo lahko pisala svoje misli, čačkala po praznih listih in si zabeležila vsak pomemben dogodek.
Rada kuha? Pester izbor ročno izdelanih predpasnikovkuhinjskih krppogrinjkov z inovativnimi in zabavnimi motivi, je zagotovo ne bo pustil ravnodušne.

Brez potice ni praznikov

Kofetarica, oziroma velika ljubiteljica kave, vam bo hvaležna, če ji podarite edinstveno skodelico, ki jo bo vsako jutro spominjala, da nekdo misli na njo. Raje pije vodo? Nič hudega, tudi stekleničke Equa še nikogar niso razočarale, še Dedek Mraz je navdušen nad njimi in je najbolj prodajani steklenički do konca decembra znižal ceno.

Znižana Equa steklenička, ki je trenutno prodajni hit

Podarite motivacijsko misel

Artprinti ‘Vsemu kos’ so obnoreli Slovenijo že pred časom, sedaj pa že kar malo pozabljamo na njih. Podarite ga nekomu, ki se srečuje z ovirami na svoji življenjski poti, zagotovo mu bo vlil novega zagona.

V večih izvedbah “Vsemu sem”, “Vsemu sva”, “Vsemu bova”

Obdarujte svojo družino z novim drevescem

Še nimate ideje, kako bo vaša novoletna jelka izgledala? Tista zaprašena iz podstrešja res ni več primerna in že lani ste želeli novo, ampak preprosto niste imeli časa za nakup. V IKI imajo na voljo lesena drevesa, ki so minimalistična, hitro se sestavijo, še hitreje pospravijo in ne zavzamejo veliko prostora. Idej, kako jih okrasiti je nešteto. Zasnovana so za večkratno uporabo, tako se prihodnje leto ne boste spraševali, kakšno novoletno jelko kupiti.

Z lahkoto jo postavite, z lahkoto jo pospravite …

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj