Neptun v retrogradnem gibanju bo prinesel nova spoznanja in duhovna prebujenja. Razkrile se bodo skrite resnice. Vse to se bo zgodilo, da bomo za trenutek izstopili iz realnosti in pridobili nov vidik – da bomo stvari videli iz nove perspektive.

PREBERITE TUDI: Majevski horoskop: Kateri znak zodiaka ste?

Ko je Neptun v svojem vladajočem znaku rib, dobimo resnično in surovo različico energije tega znaka; Neptun bo v svojem najboljšem in polnem potencialu, in če bomo pozorni, bomo lahko s to energijo izkoristili za spoznavanje nove realnosti. V juniju bo zelo aktiven, poskrbel bo, da bomo poslušali in pozorni na znanje in modrost, ki jo želi deliti z nami. Neptun je voden in zasanjan planet. Je tanka tančica med tem in drugim svetom, med realnostjo in iluzijo.

Nova resnica

Ko je energija Neptuna močna, nam omogoča, da pogledamo preko tančice in ovir, da lahko najdemo novo resnico, novo razumevanje in nov način razmišljanja. Ko je v retrogradnem gibanju, se bomo resnično lahko prilagodili in se osredotočili na to, kaj nam želi Neptun pokazati. Pogledali bomo mimo tistega, kar smo vedno verjeli, in odkrili nekaj globljega, kar bo spremenilo našo realnost. Premik naše realnosti se začne v mislih. Začne se z našimi prepričanji, začne se z mislimi, ki jih povemo sebi. Tu ne gre za zmotno razumevanje in pretvarjanje, da je vse rožnato in pozitivno, ampak gre za izbiro, da se uskladite z mislijo, besedo ali dejanjem, ki vam najbolj ustreza. Obstaja veliko načinov, da vidimo in interpretiramo stvari okoli nas, zakaj se jih torej ne odločimo videti na način, ki dviguje našo energijo?

Novi uvidi

Neptun nam omogoča, da premaknemo naše dojemanje. Vodil nas bo, da bomo videli, kje bomo morda morali spremeniti naš način razmišljanja, ali odstraniti prepričanja in sanje, za katere smo nekoč mislili, da so naša resnica. To je priložnost za nas, da vidimo resnico o tem, kaj se je v naših življenjih odvijalo v zadnjih nekaj mesecih, in ugotovimo, kaj želimo sprejeti v našo realnost in kaj želimo zapustiti.

Čas za razmislek

Retrogradni Neptun se bo najbolj občutil v juniju, potem pa bo zdrsnil v ozadje, tako da se bo pridružil Jupitru, Plutonu in Saturnu, ki so trenutno prav tako v retrogradnem stanju, kar pomeni, da smo vsi deležni možnosti, da upočasnimo, se umaknemo vase in razmišljamo o odločitvah, ki jih sprejemamo. Naš čas je, da razmislimo, preden se premaknemo naprej.

PREBERITE TUDI: Retrogradni Saturn: doletela nas bo karma

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj