Še dobro, da kozmetična industrija tako napreduje, da imamo ženske že za vsako težavo vsaj eno rešitev, tako rekoč ponujeno na pladnju na trgovskih policah.

Kaj storiti, ko imamo mastne lase, mi pa moramo oddrveti naprej in pri tem še vedno izgledati fantastično? Uporabimo suhi šampon, ki je precej enostaven za uporabo, le razpršimo ga po laseh, pustimo delovati nekaj minut in nato dobro razčešemo.

PREBERITE TUDI: Kako preko noči do lepših las

Seveda smo mnenja, da je osnovna higiena, ki vključuje osnovo za dobro čiščenje – vodo, najbolj pomembna, ampak sem pa tja pa se lahko poslužimo tudi kakšnega preprostega trika. Ena izmed hitrih rešitev je torej suhi šampon, ki je odličen način, kako v razburkanih dneh prihraniti nekaj časa.

PREBERITE TUDI: Domače maske za lase

Pozor! Suhi šamponi niso primerni za dolgotrajno in redno uporabo, priporočamo ga res le kot izhod v sili. Dolgotrajna uporaba namreč lahko uniči vaše lasišče, ter škodi koži in lasem.

Manjši nasveti:

  • Če ga nameravate uporabiti zjutraj, si ga lahko na lase nanesete že pred spanjem, saj bo tako že skozi noč lahko absorbiral oljne delce, ki se na lasišču naberejo.
  • Suhi šampon je tudi odličen pripomoček za večanje volumna las.
  • Ko pršiš suhi šampon na lase, to počni na večji razdalji oddaljenosti lasišča, tako boš porabila manj izdelka.

PREBERITE TUDI: To se vam lahko zgodi, če boste svoj šampon zamenjale za jabolčni kis

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj