Reese Witherspoon in njen mož Jim Toth sta po 12 letih zakona sporočila težko odločitev o ločitvi.

Oskarjevka, ki je v sredo dopolnila 47 let, in njen mož, 52-letni agent za talente, končujeta zakon, sta sporočila v skupni izjavi v petek – le nekaj dni pred njuno 12-letno obletnico poroke v nedeljo.

“Sporočila sva nekaj osebnih novic … Z veliko mero skrbnosti in premisleka sva sprejela težko odločitev, da se ločiva,” sta dejala. “Skupaj sva preživela toliko čudovitih let in greva naprej z globoko ljubeznijo, prijaznostjo in vzajemnim spoštovanjem do vsega, kar sva skupaj ustvarila.”

“Najina največja prednostna naloga je najin sin in celotna družina, ko se prebijamo skozi to naslednje poglavje,” sta dodala. “Te zadeve niso nikoli lahke in so izjemno osebne. Resnično cenimo spoštovanje vseh do zasebnosti naše družine v tem času.”

Vir je povedal: “Res sta najboljša prijatelja in to je zelo prijateljska odločitev. Zelo sta zavezana skupnemu starševstvu. Vlagata v celotno družino in v to, da bi bilo to za vse čim bolj gladko.”

Witherspoon in Toth sta zaroko naznanila decembra 2010, marca 2011 pa sta se poročila na sproščeni slovesnosti na njenem ranču v Ojaju v Kaliforniji. Imata desetletnega sina Tennesseeja Jamesa, Witherspoon pa ima še dva otroka z nekdanjim možem Ryanom Phillippom: hčerko Avo, 23 let, in sina Deacona, 19 let.

Julija lani je igralka delila fotografije s Tothom v počastitev njegovega rojstnega dne. V sporočilu na Instagramu je zapisala: “Vse najboljše za rojstni dan mojemu sladkemu možu JT! Ne poznam nikogar, ki bi ljubil Tour de France / cestno kolesarstvo / @arsenal / @nashvillesc / @steelers …. oh in GOLF … v bistvu vse športe bolj kot JAZ. Tako zelo te imam rada!”

Lani je na Instagramu obeležila njuno 11. obletnico poroke in takrat zapisala: “Srečno obletnico JT! 11 let dogodivščin, ljubezni in smeha. Počutim se tako srečna, da lahko delim to čudovito življenje s teboj.”

Witherspoon se je v intervjuju za ELLE leta 2012 spominjala prvega srečanja s Totom pri prijateljici kmalu po razhodu z Jakom Gyllenhaalom. Dejala je, da je res dober človek, saj ji je pomagal, da se je izognila neprijetni situaciji.

“To se je zgodilo kar naenkrat,” je dejala takrat. “Ta res pijan tip me je osvajal, res je delal idiota iz sebe in kričal name. ‘Ne poznaš me’, je rekel nerazločno in mi s prstom kazal v obraz in žalil. In jaz sem rekla: ‘Ja, vem. Ne poznam te!’ Prišel je Jim in rekel: “Prosim, oprostite mojemu prijatelju. Pravkar se je z nekom razšel’. Jim je bil res dober prijatelj, saj ga je potegnil iz te situacije. Takšen je pač on, res dober človek.”

Kmalu po njuni peti obletnici poroke leta 2016 je igralka povedala o nekaterih moževih najboljših lastnostih: “Je neverjeten človek, čudovit organizator, odličen vodja. Ve, kako zbrati ljudi. … Z otroki je zelo potrpežljiv in zabaven. Resnično jih spodbuja, da v življenju vidijo humor.”

PREBERITE TUDI: Eden najslavnejših hollywoodskih parov se ločuje; pred kratkim sta praznovala 25 let poroke

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj