… Gosling, sta skupaj od leta 2011, v zvezi pa sta se jima rodili dve deklici, petletna Esmeralda in leto in pol mlajša Amanda Lee.

Čeprav sta v zvezi že devet let, ne da bi svojo ljubezen podpisala na papirju, se je med zvezo večkrat pisalo o prepirih, nekateri mediji pa so šli tako daleč, da je par sklenil, da bo končal svojo dolgoletno zvezo. Raziskali smo, kaj se skriva za najnovejšimi novicami o Evi in ​​Ryanu in ali bo eden izmed najbolj zaželenih moških v Hollywoodu kmalu spet samski.

Pred letom dni je revija OK! zapisala, da se je dvojec med Evinim rojstnim dnevom močno prepiral, vse pa se je zaključilo z Ryanovim dramatičnim odhodom od žene. Kot je bilo takrat navedeno, je bil razlog za prepir različno mnenje, ker naj bi bila Eva preveč paranoična glede paparacev in želi svoje zasebno življenje obdržati čim dlje od medijev, medtem ko naj bi bil Ryan že precej naveličan takšnega vedenja.

‘Ryan se je dovolj skrival. Evo prosi, naj pride iz vile in se pokaže v javnosti,’ so bile besede, s katerimi je vir omenjenega medija opisal situacijo v zvezi s tem hollywoodskim parom. Igralka naj bi bila nato pripravljena na popoln odhod iz Los Angelesa, kar pa ne velja za Ryana, ki zadnja leta igra v samih najboljših filmih. Revija OK je nato izjavila, da bi lahko dvojica kmalu uradno naznanila konec zveze, ki je trajala skoraj desetletje.

Leto kasneje pa sta Eva in Ryan še vedno skupaj, Gossip Cop pa zdaj trdi, da o ločitvi nikoli ni bilo govora. Svoje trditve podpirajo z dejstvom, da je tudi Ryan, tako kot Eva, izjemno zaščitniški do svoje družine, zato svoje žene ali otrok nikoli ne komentira v javnosti. V prid temu govori tudi dejstvo, da je Eva tista, ki ima profil na Instagramu, medtem ko se Ryan za razliko od številnih zvezdnikov danes še ni odločil za pridružitev temu družbenemu omrežju.

Torej, če upoštevamo vse, čeprav sta še vedno eden najbolj intrigantnih parov v Hollywoodu, se zdi, da Eva in Ryan še vedno uživata ljubezen, ki se je razplamtela na snemanju filma “The Place Beyond the Pine” iz leta 2011.

PREBERITE TUDI: Ryan Gosling stopil v bran svoji Evi

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj