Če poslušamo uradno postavljeno stroko in “preverjevalce dejstev”, ki z družbenih omrežij vztrajno odstranjujejo vsako širjenje resnice, potem je to, jasno, še ena ‘teorija zarot’, ki jih širijo ‘teoretiki zarot’, ki “ne verjamejo v znanosti” in “ne zaupajo stroki”.

A vse kaže, da bodo počasi morali odkriti nove “teorije” zarot, kajti doslej so se še vse izkazale za zarote. Tole je le eden od nešetetih člankov, kjer “stroka” zagotavlja, da se covid cepiva ne morejo prenašati s cepljenih necepljene; spodaj pa si lahko ogledate opozorila, ki se pojavijo, če kdo objavi, da se covid cepiva prenašajo:

Znanstveniki so dokazali, da se stranski produkti covid cepiv izločajo in prenašajo s cepljenih na necepljene. Izločanje in prenašanje torej dejansko obstaja in ga je mogoče izmeriti, kar je potrdila študija “Evidence for Aerosol Transfer of SARS-CoV2-specific Humoral Immunity”.

Vrednotenje vzorcev je pokazalo, da je bila visoka vrednost intranazalnega IgG pri cepljenih starših pomembno povezana (p-vrednost = 0,01) z 0,38-kratnim povečanjem logaritemsko transformiranega gMFI intranazalnega IgG pri necepljenem otroku iz istega gospodinjstva.

Znanstveniki z Univerze v Koloradu so najprej preučili obrazne maske, ki so jih nosili cepljeni zdravstveni delavci. Ugotovili so, da ti delavci izločajo protitelesa, ki so nastala pri cepljenju, nekatera protitelesa pa se ujamejo v maskah in jih je mogoče zaznati. To pomeni, da cepljeni dejansko izločajo protitelesa, ki jih je povzročilo cepljenje.

To je znanstvenike zanimalo, zato so nadaljevali s primerjavo necepljenih otrok, ki so živeli z necepljenimi starši, s prav tako necepljenimi otroki, ki so živeli s cepljenimi starši.

Izkazalo se je, da so cepljeni starši na svoje otroke aktivno prenašali delce cepiva, tako da so otroci pridobili “humoralno imunost” po prenosu s staršev. Ta ugotovitev je bila tudi močno statistično značilna s p-vrednostjo 0,01, kar pomeni, da ni šlo za naključno ugotovitev.

Še vedno je treba ugotoviti, zakaj imajo otroci intranazalni IgG. Avtorji raziskave menijo, da je to posledica izločanja protiteles prek kapljic. Z drugimi besedami, domnevajo, da se v kapljicah sline prenaša sam IgG, vseeno pa obstaja možnost, da otroci sami razvijejo intranazalni IgG, ker se izločajo drugi stranski produkti cepiva ali eksosomi.

Morda celo zaradi samih lipidnih nanodelcev mRNA, ki se izločijo in prenesejo s slino, kot se virusi. Glede na dva možna odgovora je izločanje lipidnih nanodelcev mRNA dejansko najverjetnejše, ker udeleženci raziskave poročajo o močnih imunskih reakcijah.

Mnogi necepljeni, ki so bili v stiku s cepljenimi, so namreč poročali o hudih zdravstvenih težavah in reakcijah; med drugim modricah po telesu, brez da bi se kam udarili; ženske so poročale o povsem zmešanih menstrualnih ciklih in hudih krvavitvah po cepljenju partnerja ipd. Vsi ti zapisi se (še vedno) nahajajo po raznih skupinah na Fb in komentarjih na članke.

Takšni stranski produkti bi povzročili intranazalni IgG pri otrocih kot imunsko reakcijo pri otrocih, ne pa da so ti IgG v bistvu mehansko izpršeni od staršev na njihove otroke. Ta raziskava je le prvi korak pri raziskovanju izločanja in prenašanja cepiv in nadaljnje ugotovitve bodo verjetno še zelo zanimive.

Avtorji raziskave – najverjetneje v upanju, da bodo njihov članek odobrili cenzorji “znanosti” in “preverjevalci dejstev” in ne bo označen za “lažne informacije”, kot se to dogaja celo za raziskave, ki niso pogodu tehnokratom – to prenašanje označujejo kot dobro stvar:

“Naši rezultati kažejo, da lahko k zaščiti gostitelja prispeva tudi prenos protiteles z aerosolom in predstavlja povsem nepoznan mehanizem, s katerim se lahko prenaša pasivna imunska zaščita. Ali prenos protiteles posreduje zaščito gostitelja, bo odvisno od izpostavljenosti, vendar se zdi smiselno domnevati, da bi bila ob enakih pogojih vsaka količina prenosa protiteles koristna za prejemnika.”

PREBERITE TUDI:

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj