… na drugo osebo, ampak tudi tako, da naredite nekaj zdravih sprememb v svojem življenju. Zaradi teh psiholoških trikov bo vaš bivši obžaloval, da vas je izgubil, zato se pomaknite navzdol in začnite z načrtovanjem.

Ostanite na vidiku, vendar omejite stik

Mnogi ljudje ostanejo v stiku s svojim bivšim tudi po razhodu in zaradi tega izgubijo to pomembnost. Bivši, ki vas je že imel za samoumevno, vas ne bo cenil, če bosta nadaljevala tako, kot sta bila skupaj. Najboljši način, da mu bo žal, je, da omejite stike in poiščete načine, da ostanete na očeh.

Postanite boljša različica sebe

Možno je, da vas je bivši zapustil zaradi nečesa, kar ste storili ali niste. Lahko gre za pomanjkanje telesne pripravljenosti, kajenje in druge razvade, težave s temperamentom itd. Če je prekinil z vami, je najboljši način, da se maščujete, ta, da postanete boljša različica sebe. Naredi vse, česar niste, ko sta bila skupaj.

Pokažite mu, da ste ga preboleli

Najboljši način, da nekoga razjezite, je, da ga prepričate, da ste ga preboleli. Ne glejte po njegovih družbenih profilih, ne objavljajte ničesar v zvezi z njimi, nobenih jeznih sporočil, nobenih čustvenih pesmi in citatov.

Potovanje

Pomen potovanja je tukaj ogromen. To ni samo dobro za vaše duševno zdravje, ampak je tudi odličen način, da vam drugi zavidajo. Spoznajte prijatelje, pridružite se potovalnim skupinam, objavite zabavne slike in pustite, da slike govorijo same zase.

Postanite uspešni

Postanite boljši pri svojem delu, postanite uspešni. Naj bo ta razhod vaša motivacija, kot jo lahko zasledimo v toliko filmih. Resnica je, da dejansko deluje! To bi bilo nekaj, kar je vaš bivši verjetno spregledal ali podcenjeval. Zaradi vaših dosežkov bo zagotovo obžaloval, da vas je izgubil, in postati uspešna je vsekakor super tudi za vas.

PREBERITE TUDI: Stvari, na katere morate biti pripravljeni, če prekinete razmerje z narcisom

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj