Pravica samostojnega odločanja o lastnem telesu je ena temeljnih pravic, zapisanih v Ustavo republike Slovenije. Pa vendar je z obveznim cepljenjem grobo kršena. Večina razvitih držav v Evropi obveznega cepljenja ne pozna in kakršenkoli poseg v telo, ki je proti volji posameznika, pomeni grobo kršenje nürnberškega etičnega kodeksa.

Sicer je bilo 5000 potrebnih podpisov že zdavnaj zbranih, a prav je, da se nas zbere čim več, da damo vedeti, da lahko le mi sami odločamo o svojem telesu in zdravju.

Zakaj bi moralo obstajati prostovoljno cepljenje?

1. Ker je cepljenje vse prej kot tako nedolžno, kot je predstavljeno v propagandi farmacevtske industrije v medijih in povzroča resne in hude stranske učinke, lahko celo smrt. Nekaj člankov na to temo:

2. Ker cepljenje vsebuje snovi, ki v cepivih nimajo kaj iskati, kar so dokazali neodvisni italijanski raziskovalci in mnogi drugi znanstveniki, med drugim dr. Christopher Exley, dr. Judy Mikovits in še nešteti, ki so jim po tem uičili kariere.

3. Ker za nobeno cepivo doslej ni bila opravljena dvojno slepa placebo raziskava (kontrola nikoli niso bili necepljeni oz. fiziološka raztopina, temveč je cepivo vsebovalo npr. le kak virus manj ali zgolj aluminij – slednji pa je znan nevrotoksin), ki bi dokazala njihovo varnost in/ali učinkovitost.

4. Ker NI enako, če v človeško telo pride aluminij po normalni poti, kjer ga lahko sistem v preko 98 % izloči, ali pa direktno v kri, od koder potuje v možgane in notranje organe in ga telo ne more izločiti.

5. Ker sta ‘kolektivna imunost’ in ‘precepljenost’ mit: niti 99 % precepljenost ne more zagotoviti zaščite, saj se bolezni vseeno pojavljajo. Pa ne le to – zbolevajo tudi cepljeni. Poleg tega nikoli ni obstajala in ne more obstajati tako visoka precepljenost, saj se ob tem vedno upoštevalo le cepljene otroke. Kaj pa vsi odrasli, ki bi morali vsakih nekaj let obnoviti odmerek cepiva, da bi to (vsaj hipotetično) delovalo?

6. Ker cepljenja ne zagotavljajo imunosti, saj je mnogo obolelih cepljenih – bolezen sledi nekaj dni do tednov po cepljenju.

7. Ker le naravno prebolevanje bolezni nudi dejansko doživljenjsko imunost.

8. Ker zdravniki opažajo hude reakcije po cepivih in čedalje več se jim kljub hudim pritiskom in grožnjam upa spregovoriti.

9. Ker prebolevanje otroških bolezni dandanes pri normalnem zdravem otroku ni več problematično, saj ni več podhranjenosti in slabih higienskih razmer, ki so bile razlog za visoko umrljivost pred 100 in več leti.

10. Ker niso cepiva ‘izkoreninila’ bolezni, temveč boljše bivalne in življenjske razmere: čista voda za umivanje, pitna voda, kanalizacija, boljše higienske razmere in navade.

10. Ker se bolezni ne da ‘izkoreniniti’.

11. Ker je tudi v Sloveniji ogromno, ogromno otrok, poškodovanih s cepivi. Četudi jih stroka namenoma zanika in spregleda in mediji ignorirajo, vseeno obstajajo. So tukaj in tukaj.

12. Ker je farmacevtska industrija med najbogatejšimi in najmočnejšimi in se zakone, ki podpirajo njeno delovanje, sprejema na podlagi njihovega lobiranja. Gre tu res za iskreno skrb za zdravje ljudi?

13. Ker obstaja nešteto raziskav, ki potrjujejo povezavo cepiv in kroničnih, avtoimunskih bolezni in avtizma – le pogledati jih je treba.

14. Ker so necepljeni otroci neprimerljivo bolj zdravi, kar ugotavlja in potrjuje tudi čedalje več zdravnikov.

Imamo čedalje bolj cepljene in hkrati čedalje bolj bolne generacije. Naključje? Verjetno – nenazadnje so cepiva najpogostejši vzrok naključij na svetu.

Podpise se zbira še do četrtka, 13. 2. 2020. Pohitite! Kako podpisati, si preberite TUKAJ.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj