Priyanka Chopra, ki je svojega sedanjega moža, kar 10 let mlajšega Nicka Jonasa, spoznala pred dvema letoma, je še vedno zaljubljena kot sveža mladoporočenka. Pred dvema letoma sta šla namreč na prvi zmenek, ki je bil za oba usoden.

Fotografijo je objavila na Instagram in poleg pripisala: “Dve leti nazaj sva naredila prvo skupno fotografijo. Od tistega trenutka dalje mi prinašaš neizmerno srečo in zadovoljstvo,” je zapisala in dodala “Ljubim te @nickjonas. Hvala, ker najino skupno življenje delaš tako neverjetno. Na čim več takih zmenek večerov.”

Na intimni fotografiji oba, Priyanka in, Nick nosita enaki baseball kapi na nekem stadionu. Fotografije je bila posneta le 7 mesecev, preden sta se decembra 2018 poročila. Poroka je bila razkošna, tri dni trajajoča ceremonija v Indiji.

Podobno ljubeče sporočilo je objavil Nick ob fotografiji, na kateri oba nosita kavbojski klobuk. “Ta lepa ženska in jaz sva šla danes pred dvema letoma na prvi zmenek. To sta bili najboljši dve leti mojega življenja in le misel, da sem dovolj srečen, da bom lahko z njo preživel preostanek življenja, je neverjeten blagoslov. Ljubim te, mala. Srečni dve leti.”

 

Par sicer karanteno preživlja v svojem domovanju na Beverly Hillsu skupaj s svojim psom, nemškim ovčarjem Ginom. Jima pa na velikem, razkošnem posestvu ni hudega: telovadita, se sončita in občasno oblečeta kot za večerni izhod.

PREBERITE TUDI: Zvezdnik spregovoril o svoji 10 let starejši ženi

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj