Pevka in igralka Jennifer Lopez trenutno uživa v romantiki s svojim starim novim fantom, 48-letnim igralcem Benom Affleckom. V njeni ljubezni cvetijo vrtnice in zdi se, da trenutno lahko računa samo še na Bena, ker so se jo prijatelji začeli izogibati. Portal Gossip Cop piše, da je latino diva v zadnjem času obsedena sama s sabo. Njen ego je postal prevelik za njene hollywoodske prijatelje.

Utrujeni so, da se vedno postavlja v središče pozornosti in govorisamo o sebi. Številnim je laskalo, da se lahko družijo s tako neverjetno žensko, a so njenih zgodb siti. V zadnjem času je njenim prijateljem postalo dolgčas, da je vsaka njena druga beseda “jaz”. Zato postaja nezaželena v družbi,” je dejal vir, ki pozna razmere. Dodal je še, da je Jennifer tako osredotočena nase, da niti prijateljev ne želi objeti, da si ne bi pokvarila ličil.

Ne glede na vse pa so vsi veseli, da po razhodu z nekdanjim igralcem baseballa, 45-letnim Alexom Rodriguezom, znova uživa ljubezen z Benom. Z Benom se bo še naprej gibala v krogih slavnih. Zdaj se posvečata drug drugemu in nagradila sta se z izletom v Miami“Jennifer se počuti dobro in se zdi zelo srečna in navdušena nad svojo prihodnostjo,” je povedal vir za revijo People. 

Kako srečna je ena najslavnejših žensk na svetu, kaže tudi nasmeh na obrazu, ki ga zadnji mesec ni uspela skriti, in to so opazili številni oboževalci, ki so z navdušenjem sprejeli novico o novem starem fantu. Večina komentatorjev se je strinjala, da sta Jen in Ben sorodni duši in se poroke neizmerno veselita. “Sprva sem mislil, da gre za potegavščino, zdaj pa ne morem biti bolj vesel. Oba bosta osvojila svet. Vidite, kako zaljubljena sta,” je le eden izmed komentarjev na družbenih omrežjih.

PREBERITE TUDI: Jen in Ben se spet videvata. Bosta po dolgih letih zopet Bennifer?

loading...


PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj