“Vse je bilo zelo hitro in intenzivno, a Jennifer je srečna,” je nadaljeval.

Konec aprila so parček videvali skupaj pri njej doma v Los Angelesu in nato so 51-letnico in 48-letnika opazili še na skupnem oddihu v Montani. Vir je izdal, da sta se z avtom vozila blizu resorta Big Sky, kjer živi Ben Affleck. Vozil je on, Jennifer pa je bila sovoznica.

“Jennifer je z Benom preživela kar nekaj dni zunaj mesta. Zelo močno sta povezana. Vse je bilo zelo hitro in intenzivno, a Jennifer je srečna,” je vir povedal o paru, ki se je vrnil nazaj z zasebnim letalom.

Lopez in Affleck sta bila sicer eden najslavnejših Hollywoodskih parov in leta 2002 sta bila celo zaročena, mediji pa so ju začeli klicati “Bennifer”. Skupaj sta tudi zaigrala v dveh filmih. Poroko, ki je bila načrtovana za 2003, sta preložila, le leto dni kasneje pa sta se razšla.

Sicer pa ji je Affleck svojo naklonjenost izkazal tudi z javno pohvalo; Lopez je namreč na majski naslovnici revije InStyle. “Zakaj izgledaš enako kot si leta 2003, jaz pa kot da sem v štiridesetih .. pa še to komaj?” se je pošalil, Lopez pa je v intervjuju dejala: “Nimam nobenih lepotnih skrivnosti, razen moje kozmetične linije JLo Beauty. Ben je zabaven. Pa še presneto dobro izgleda!”

Sicer se je Jen sredi aprila dokončno razšla z večno nezvestim in nestanovitnim Alexom Rodriguezom. Affleck pa se je pred Jennifer videval z Ano de Armas, s katero sta se razšla januarja letos. Skupaj sta bila le leto dni.

loading...


PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj