… se lahko pritisk na naše družbeno življenje še posebej izjalovi. Na srečo je upanje na obzorju, saj nas oktobrski mlaj, 6. oktobra, zajame z novo energijo, ko se premakne v vedno uravnoteženo znamenje tehtnice. Medtem ko se bodo nekateri horoskopski znaki naučili nekaj intenzivnih lekcij, bo za 4 znake ta mlaj prinesel ravnovesje na vseh področjih.

Dvojčki

Pri tem lunaciji gre za užitke, dvojčki, zato vam bo na splošno lahko. Morda boste pritegnili občutke zadovoljstva, zato si privoščite. Vaše srce je v ognju, ker je ta mlaj odkril nove ljubezni ali poglobil obstoječo. Vzemite to energijo nove lune kot razlog za raziskovanje vseh vrst samoizražanja in intimnosti.

Tehtnice

Čas je, da zasijete, tehtnica. Ta mlaj vas ne le odreže od kozmične drame, ampak bo poskrbel, da se bodo vaše manifestacije uresničile. To je za vas najpomembnejši mlaj v celem letu, zato poskrbite, da boste z velikimi koraki ustvarili življenje svojih sanj. Mlaj je vesolje, ki vam odpira vrata – in ta je v vašem znamenju, kar pomeni, da lahko svojo fantazijo zdaj pretvorite v resničnost.

Strelci

Ta lunacija dokazuje, kako zelo vas občudujejo vaši prijatelji, strelec. Številni znaki imajo trenutno v prijateljskih odnosih malo drame, vendar imate vi boljšo izkušnjo. Čas je za zabavo in prijatelje, pa naj gre za stare znance ali nove. Če boste uporabili moč te nove lune, boste svoje leto napolnili z bližnjimi prijatelji in edinstvenimi dogodivščinami. 

Kozorogi

Stvari se v vašem poklicnem življenju obračajo v prave smeri, kozorog. Ta lunacija se vam bo zdela precej udobna, saj se običajno počutite sproščeno, ko gre za vaše delovno življenje. Pozvonite in posodobite ta življenjepis, ker bo vaše poklicno življenje sledilo  tej novi luni.  Uspeh, napredovanje in priložnosti za karierno rast so tu.

PREBERITE TUDI: Tedenski horoskop: 4. do 10. oktober 2021

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj