Mlaj v Tehtnici v sredo obljublja sveže začetke za našo dinamiko odnosov in družabnih obveznosti, a tokrat ne gre za vljuden in obziren ‘reset’ Tehtnice. Pričakujte veliko pasivne agresije, dvomljivih komplimentov in razkritih skrivnosti zgolj iz zlobe in zavisti.

Pod takimi zvezdami lahko informacije definitivno pridejo v neprave roke, zato v dvomu modro molčite. Če se znajdete sredi obupnega konflikta, zdržite – naslednji teden bo veliko boljši in poln opravičil.

A ne bo vse slabo: Venera v četrtek zapusti čustvenega Škorpijona za drznega Strelca in spogledljiva in avanturistična romanca bo dobrodošla distrakcija po vsej drami.

Zvezdniki, rojeni v znamenju Tehtnice: Bruce Springsteen, Will Smith, Catherine Zeta Jones in Michael Douglas, Olivia Newton John, Serena Williams, Gwyeneth Paltrow, Naomi Watts, Hillary Duff, Fran Drescher, Brie Larson, Kelly Ripa, Gwen Stefani, Susan Sarandon, Kate Winslet, Simon Cowell, Matt Damon, Nick Cannon, Bruno Mars, Cardi B., Hugh Jackman, Usher, John Mayer, Kelly Preston, Eminem, Zac Efron, John Krasinski, Snoop Dogg, Kim Kardashian, Jeff Goldblum.

Ovnica

Čas je, da prevetrite svoj odnos, draga Ovnica. Mlaj v sredo bo v celoti posvečen, kako biti pravičnejši, ko se borite. Jasno, vaš partner ni v vsem slab, a to še ne pomeni, da se morate strinjati ali ga sprejeti. Bodite potrpežljivi in se raje posvetite sebi, da v prihajajoči jeseni in zimi ne potonete še globlje. Omislite si kako sproščujočo, raztezno vadbo.

Sporočilo tedna: Potrpežljivost ni nikoli izguba časa.

Bikica

Ste že pomislili, da bi začeli trenirati za maraton? Zamenjali sprehode za HIIT treninge? Ali vsaj končno začeli vaditi doma, glede na to, da si to obljubljate že skoraj dve leti? Mlaj v Tehtnici v sredo bo idealna priložnost, da začnete z novo vadbeno rutino in se je tudi držite. Čas je, da se preznojite!

Sporočilo tedna: Zakaj ne bi šli malce bolj na konkretno vadbo?

Dvojčici

Ta teden se vam bo ponovno javila stara ljubezen, ki vam bo pošiljal sporočila in ne bo odnehal. Hoče vas nazaj. Mlaj v sredo pa obljublja svežo romanco v vašem življenju – vendar je je možno, da nadaljujete, kjer ste končali z bivšim? Če se stvari niso izšle v preteklosti, ne pomeni nujno, da se ne bodo tokrat.

Sporočilo tedna: To leto je leto drugih priložnosti.

Rakica

Vaša življenjska situacija bo ta teden v nezavidljivem položaju, ko bo Mlaj v Tehtnici osvetlil vaš sektor doma. Vač najemodajalec nikoli ne popravi ničesar, kar bo moral in na koncu ste z živci zaradi brezobzirnih, hrupnih sosedov. Sicer še ni čas za selitev, dokler je Merkur retrograden, lahko pa začnete z iskanjem in si medtem najdete primerno bivališče, kjer boste imeli mir.

Sporočilo tedna: Ne sprejmite poraza.

Levinja

Mlaj v Tehtnici v sredo vam bo prinesel iskrico navdiha. Ali boste besno pisali; govorili kot naviti, ali pa sodelavce in prijatelje zasipali z glasbo, ki vam je všeč. Želite dvigniti ljudi, ki vas obkrožajo, in hkrati biti bolj vestni glede svojega doprinosa skupnosti. Pazite le, da vas ne zanese. Vaše besede so sicer dobronamerne, a vaš jezik je oster.

Sporočilo tedna: Izkoristite trenutek in bodite strateški.

Devica

Neprestan finančni stres bo doživel vrhunec v sredo, ko bo Mlaj v Tehtnici. Po uspešnem samostojnem projektu pretekli mesec je vaš zaslužek kar skopnel, sploh ko ste ugotovili, kako drago je, če se lotite novega projekta ali lastnega posla. A ko bodo naročila sprejeta, je čas, da se vrnete nazaj k planiranju in ustvarite nekaj bolj trajnega.

Sporočilo tedna: Pozabite na izgube in začnite ponovno.

Tehtnica

 

Niste vedno tako vljudni, kot znate biti, draga Tehtnica, a tudi vaša malce bolj ekstremna mnenja je treba slišati. Mlaj v sredo je pravi trenutek, da prevzamete vajeti in poveste, kar je treba. Pa kaj potem, če vaša zavistna ‘prijateljica’ noče priti na vaš rojstni dan? Če boste pristni kot vedno, boste prej ko slej pritegnili nove – prave.

Sporočilo tedna: Ne zadržujte se.

Škorpijonka

Zavrzite stara ličila, ki jih ne uporabljate več; naložite si aplikacijo za meditacijo in začnite z branjem knjige. Mlaj v sredo, ki mu v petek sledi Mars, ki se bo zoperstavil Soncu, je edinstvena priložnost, ki se pojavi le enkrat na dve leti, da pritisnete gumb na ‘reset’. Pustite za sabo vse, kar ne deluje in začnite znova.

Sporočilo tedna: Ne morete povsem prenehati, dokler si ne boste dovolili biti mirni.

Strelka

Vaši sodelavci se povezujejo; splanirate morate rojstnodnevno zabavo otroka svoje najboljše prijateljice in že nekaj tednov zamujate s pripravo e-novic. Mlaj v sredo bo postavil podporo vaše skupnosti na vrh vašega ‘to do’ seznama. Zatorej zavihajte rokave in pomagajte drugim pri reševanju problemov.

Sporočilo tedna: Vaši ljudje vas potrebujejo.

Kozoroginja

Hrepenite po pozornosti, Kozoroginja, a veste tudi, da je moč nekaj, kar je treba znati obvladovati. Istočasno želite spoštovati pravila in stvari narediti pravilno. Praviloma ste za počasi in previdno, a sredin Mlaj je povabilo, da v celoti zavzamete položaj šefa. Povsem ok je, če izpustite nekaj korakov v svojem metodološkem pristopu. Dovolite si malo pobalinskosti.

Sporočilo tedna: Prevzem kontrole včasih zahteva turbulenten pristanek.

Vodnarka

Jasno, super je, da vse delate sami, vendar a vem ne bi koristil tudi kak nasvet? Mlaj v sredo prinaša skrajni rok glede odločitve, kaj želite glede svoje kariere – a vam se sanja ne, kaj bi sami s sabo, kaj izbrati, v katero smer iti. Pogovor s prijateljem, ki mu zaupate, ali nekdanjim mentorjem, vas bo potisnil ven iz ambivalence.

Sporočilo tedna: Poglejte malo izven sebe.

Ribi

Mlaj v sredo pade v vaš sektor deljenih virov in to je priložnost, da praznujete uspešen podvig s svojim partnerjem. Ali ste se končno dogovorila, kje bo poroka; ali sta lansirala nove izdelke – ali pa že lep čas živita skupaj brez večjih konfliktov – odprite steklenico šampanjca za to priložnost! To je le eden izmed mnogih dosežkov, ki vaju še čakajo.

Sporočilo tedna: Zmaga je zmaga.

PREBERITE TUDI: Pozitivne lastnosti ljudi, rojenih v znaku tehnice

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj