Priznana blagovna znamka postelj in vzmetnic ter kakovostnega asortimana za zdravo spanje Perfecta Dreams edina v Sloveniji omogoča personalizirano prilagojeno posteljo glede na potrebe posameznikov. Posamezniki si lahko izberejo med več kot 3500 kombinacijami, kjer določijo dimenzijo, bazo, material, nogice, vglavne stranice, vzmetnico, nadvložke in barvo. Vse postelje imajo dve leti garancije, pri urejanju pa so zelo hitri, kar pomeni dostav tudi že v 2 tednih.

Perfecta Dreams, ki je lani prvič vstopila na slovenski trg v Citypark, se sedaj širi še v Namo. Ob današnjem odprtju je generalni direktor Hrvaške, jugovzhodne Evrope in Italije Damir Matijević dejal, da je izjemno ponosen ob odprtju že druge poslovalnice v Sloveniji. »Na Hrvaškem smo izjemno uspešni. Ponosen sem, da smo se selili tudi v druge države, medtem pa smo v Sloveniji zelo uspešni. Stranke so prepoznale dizajn in kakovost,« je še izpostavil.

Direktorica maloprodaje Adriatic regije Kristina Bošnjak meni, da se odlikujejo s personalizirano ponudbo. »Vesela sem, da imamo priložnost predstaviti svojo ponudbo in novosti, ki smo jih prinesli na slovenski trg. Planiramo še en salon v Ljubljani, želimo, da stranke živijo našo blagovno znamko,« je pojasnila.

Produktna vodja Tea Tadej je razkrila posebnosti njihovih vzmetnic in sistemov ter novosti. »Edini v Sloveniji omogočamo personalizirano prilagojeno posteljo glede na potrebe posameznikov. Omogočamo več kot 250 tisoč različnih kombinacij. Izjemno smo ponosni, da se stranke rade vračajo v naše trgovine. V samo dveh tednih lahko sestavimo posteljo, ki jo je stranka izbrala. Zelo zanimivo je, da ljudje velikokrat potrebujejo prostor znotraj postelje, kar jim tudi omogočamo,« je obrazložila.

V podjetju že več kot 30 let proizvajajo vzmetnice in postelje na Hrvaškem, zaposlujejo 600 ljudi in so del velikega mednarodnega podjetja Hilding Anders s sedežem v Malmu na Švedskem. Blagovna znamka Perfecta Dreams je sodobna in narejena za uspešne ljudi, sledi trendom in novostim. Poleg kakovostnih vzmetnic, izdelanih iz posebnih materialov in z veliko pozornostjo, v Medžimurju na Hrvaškem izdelujejo tudi posteljne sisteme, ki so edinstveni na trgu.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj