­Reklamnega spota za Calvin Klein dišavo Secret Obsession, ki ga je z Evo Mendes posnel Steven Meisel, kljub največjim prizadevanjem podjetja Coty, na Ameriški televiziji ne bo dovoljeno predvajati, poroča WWD.com. Podjetje Coty Prestige, ki izdaja dišave znamke Calvin Klein, se je zato odločilo spot objaviti na internetu. V petek se je tako javnosti predstavila spletna stran secretobsessioncalvinklein.com, na kateri si je mogoče ogledati spot v celoti, brez kakršne koli cenzure.

CK Secret Obsession reklamni spot

V spotu nastopa gola Eva Mendes, ki govori o ljubezni in norosti ter obsesiji, vendar pa je razlog cenzure najverjetneje v tem, česar ne pove. “Vključi se v skrivnost osebnega trenutka – jasno je, da ima Eva nedovoljene misli,” je povedala Lori Singer, podpredsednica globalnega marketinga pri podjetju Coty Prestige. Z obiskom spletne strani in ogledom spota pa lahko tudi sami presodite, ali je vroč spot dejansko vreden prepovedi objave ali ne.

Calvin Klein Secret Obsession

7 KOMENTARJI

  1. Jap, se strinjam, kar je prepovedano, je najboljše in najslajše in samo sebi najboljša reklama, saj vsem ostane v spominu. Ni bilo nešteto polemik okrog slavne, zdja že kultne reklame za Opium (ki by the way, reklame spoh ne rabi)?

  2. V bistvu so jim s to cenzuro naredili najboljšo možno reklamo in to zastonj (oz. z res minimalnimi stroški). Mislim, koliko pa dandanes stane ena spletna stran v primerjavi z objavo na tv 😉 Se pa strinjam, da je reklama vrhunska, posnetki so krasno dodelani, Eva pa je itak čisto huda.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj