Se že čuti rahel vpliv naraščajoče lune, ki bo svoj vrhunec doživela v nedeljo, 13. 10. 2019. Nikar se je ne bojte, imela bo velik vpliv na ljudi, ki imajo nerazčišena čustva in odprta vprašanja v razmerjih, ostalih se tako močno ne bo dotaknila.

Modni nasveti glede na nebesno znamenje (1. del)

Bliža se dan mrtvih in luna bo poskrbela, da bodo nerazčiščena čustva, dvomi in občutki krivde do pokojnih privreli na dan. Morali se boste soočiti z njimi, si odpustiti, preboleti in začeti na novo. Občutkov krivde ni dobro potlačiti vase in pozabiti nanje, saj vedno pridejo nazaj v še hujši obliki. Prihodnji teden je pravi čas, da se začnete odmikati od preteklih stvari in čustev.

Vaš partner (ali celo vi) se bo morda v času lune obnašal nenavadno, tega nikar ne ignorirajte. To pomeni, da ima odprta vprašanja v razmerju, na katera še ni dobil odgovora, luna pa ga bo vzpodbudila k še večjem razmišljanju o njih. Če želite, da bo razmerje še naprej delovalo, boste morali njegovo razmišljanje preusmeriti v bolj pozitivne stvari, nikar pa se ne lotita odprtih vprašanj na nedeljo, saj lahko pripeljejo do hudega spora.

Modni nasveti glede na nebesno znamenje (2. del)

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj