Okolju prijazno in šik – le kaj je boljšega? Mena Suvari je ponosno spregovorila, kako sedaj živi vegansko življenje brez krutosti. Tako kar se tiče prehranjevanja kot tudi mode in lepote.

Kaj jo je navdihnilo?

“Veganka sem že skoraj 10 mesecev in odločila sem se za življenje, popolnoma brez krutosti tudi kar se tiče mojih izdelkov za nego in celotne garderobe,” je povedala. “Zelo dobro se počutim zaradi teh osebnih sprememb, ki sem jih naredila. Vedno sem imela rada modo, zato sem želela narediti sporočilo za vsako ceno, ter pokazati ljudem, da se imaš lahko dobro s trajnostno modo ter da je to povsem mogoče,” je razločila 39-letnica. “Delaš nekaj dobrega za okolje; delaš nekaj dobrega za živali in še prihraniš na tone denarja,” je povedala. “Obožujem, da se lahko počutim dobro v tem, kar nosim!”

PREBERITE TUDI: 5 najljubših lepotnih izdelkov Meghan Markle

Moda, ki je ne bo več nosila

“Zaključila sem z vsem, kar je ‘visoka’ moda,” je ponosno razkrila. “Okolju prijazno in trajnostno je edino, kar je sprejemljivo zame. Ne zanima me, kateri je najbolj drag izdelek in na sploh ta miselnost, da moraš nekaj kupiti, da lahko pariraš ostalim,” je dodala. “Zame je bolj pomembno, da si delimo z drugimi, da delamo dobra dela in da vračamo. Ko sem se odločila za veganstvo, sem si mislila ‘zakaj nosim to mrtvo žival na svoji roki? Ne počutim se dobro.'”

PREBERITE TUDI: Keira Knightley je ogorčena

Njen minimalistični pristop k lepoti

“Obožujem 100% Pure in uporabljam skoraj vse njihove izdelke,” je razkrila. “Tudi sicer hodim v eko salon in uporabljam eko izdelke. Sem zelo preprosta, kar se tiče nege in rada imam enostavne in uporabne izdelke. Na obraz nanesem kokosovo olje in mi je vseeno,” je razložila. Menda pa je opazila tudi lepšo kožo in lase odkar je zamenjala izdelke.

Svojega prepričanja ne vsiljuje nikomur

“To, da sem se odločila za veganstvo, je moja osebna odločitev in na nikogar ne pritiskam, ker sam počne drugače,” je povedala igralka. “Poznam ljudi na različnih stopnjah veganstva in življenja brez krutosti in verjamem, da je vse energija in je vse povezano z vibracijami, ki jih oddajaš,” je razlagala. “Lepo je videti, da se podjetja odločajo za to smer. Upam tudi, da se ljudje za to odločajo iz pravih razlogov, a ne glede na vse, odločajo se. In četudi zato, ker menijo, da je to moderno – tako delajo in to je dobro. Mislim, da skupaj ustvarjamo večjo ozaveščenost.”

PREBERITE TUDI: Tako je Gisele Bündchen opozorila na kruto ravnanje z živalmi in nošenje krzna

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj