… mladeničem, ki ima v naročju mladega zapuščenega kužka, objavljena na Facebook strani organizacije za varstvo in zaščito živali Haven Animal Shelter, se je viralno razširila po spletu in krožila s pripisi 'Kdo je ta cuker?' – in pri tem niso imeli v mislih ljubkega psička.

Fotografijo zagorelega, privlačnega, mladega 'žrebca', kot so se mnogi izrazili, ki je posvojil zavrženega psička iz zavetišča, je všečkalo preko 17.000 (ja, prav ste prebrali!) ljudi na Facebooku in je bila deljena že preko 70-krat, prejela pa je preko 100 komentarjev (predvsem) navdušenih oboževalk ter oznake #RidiculouslyPhotogenicAdoptionGuy.

 

 

 

Sledili so komentarji "Imate še kakšnega takega fajn moškega na voljo za posvojitev?" in "A lahko še mene odpelje domov? Hahahahaha" se je pošalila druga, sledili pa so tudi njegove fotografije z raznimi pripisi.

Izkazalo se je, da je simpatični rešitelj kužka Ben Henderson iz Melbourna, oboževalke pa so bile nemalo razočarane ko so izvedele, da je Ben že skoraj dve leti zaročen. S prisrčnim komentarjem pod fotografijo se je namreč oglasila njegova domnevna zaročenka Alisha Howell in objavila fotografijo s svojim zaročnim prstanom: "Žal mi je, dame, je že nataknil prstan nanj!! Haha." Oboževalke so nato sledile z vprašanji 'če ima morda brata'.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj