Palača zanika poročila, da je bila Kate Middleton po operaciji trebuha v komi: “Popolna neumnost!”

Valižanska princesa trenutno okreva doma po operaciji trebuha, ki je bila opravljena v začetku preteklega meseca.

Novinarka Concha Calleja je v priljubljeni španski informativni oddaji Fiesta po trebušni operaciji valižanske princese v začetku meseca lažno trdila, da je 42-letna princesa Kate zaradi zapletov v komi, je poročal The Times.

“Zdravniki so morali v tistem trenutku sprejeti drastične odločitve zaradi zapletov, ki so se pojavili,” je dejala, kot je poročal The Times. “Odločili so se, da jo bodo spravili v umetno komo. Morali so jo intubirati. Prišlo je do resnih zapletov, ki jih niso pričakovali, saj je operacija potekala dobro, pooperativno obdobje pa ni bilo tako dobro.”

Calleja je poročal, da je bilo Kateino življenje po operaciji v “veliki nevarnosti” in da so v kraljevem domu za proces okrevanja postavili “praktično celotno bolnišnico”. Poročilo so povzeli tudi drugi španski mediji.

Vendar je vir v palači te trditve odločno zanikal. “To so popolne neumnosti,” je za The Times povedal vir iz palače. “Ta novinarka ni poskušala preveriti dejstev, ki jih je povedala, pri nikomer v gospodinjstvu. To je v osnovi popolnoma izmišljeno in bom uporabil vljudno angleščino: to nikakor ne drži.”

PREBERITE TUDI: Zvijača, s katero je Kate Middleton uspelo na skrivaj oditi iz bolnišnice

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj