Spolnost je za dobro, zdravo in dolgotrajno razmerje zelo pomembna. S partnerjem se morata ujeti, razumeti potrebe drug drugega in uskladiti svoj libido. Verjeli ali ne, na to kako dober je vaš ljubimec med rjuhami, vpliva tudi njegovo nebesno znamenje.

PREBERITE TUDI: To bi morale partnerju povedati čim večkrat

Vsi ljudje smo si različni in tako so si različni tudi horoskopski znaki. Nekateri so strastni ljubimci, ki vedo točno kaj delajo, medtem ko imajo drugi kvalitete, ki so bolj uporabne izven spalnice.

Škorpijon (23. okt – 21. nov)

Ni ga boljšega ljubimca od škorpijona. Njihova drznost, strast in poželenje jih delajo edinstvene v postelji. Znani po tem, da so lojalni in zaščitniški kot partnerji, so hkrati tudi izjemno romantični in pripravljeni poskusiti vse.

Lev (23. jul – 22. avg)

Levi so energična znamenja, vedno igrivi in vedno pripravljeni na nekaj novega. Z njim vam v postelji zagotovo ne bo dolgčas. Želite preizkusiti nekaj novega? Lev bo takoj za.

Vodnar (20. jan – 18. feb)

Si želite svobodomiselnega partnerja? Vodnar vas ne bo razočaral. Vedno bo za nekaj novega, ali je to nov položaj, nova igračka, nova lokacija, … Vodnar ne mara rutine in to se zelo dobro pokaže v postelji.

Tehnica (21. sep – 22. okt)

Ta znak ima rad pravičnost in tako bo v postelji poskrbel, da bosta zagotovo oba dobro zadovoljena. Morda je na začetku razmerja malo zadržan, vendar bo kmalu pokazal svoj pravi obraz.

PREBERITE TUDI: Seks za eno noč: kaj se dogaja v naših možganih?

loading...


PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj