Podjetje IKEA je odpoklicalo METALLISK kafetiere za kuhalno ploščo 0,4 l z varnostnim ventilom iz nerjavečega jekla z datumskimi žigi med 2040 in 2204, ker se lahko izdelek med uporabo razpoči.

Podjetje IKEA poziva vse kupce, ki imajo omenjeno METALLISK kafetiero za kuhalno ploščo, da jo prenehajo uporabljati in stopijo v stik s podjetjem IKEA za povračilo celotne kupnine.

V podjetju IKEA je varnost vedno na prvem mestu, zato smo zaradi povečanega tveganja, da se izdelek med uporabo razpoči, odpoklicali METALLISK kafetiere z varnostnim ventilom iz nerjavečega jekla z datumskimi žigi med 2040 in 2204 (LLTT). Tveganje se je povečalo po zamenjavi materiala in spremembi zgradbe varnostnega ventila, zato odpoklic velja samo za izdelke z varnostnim ventilom iz nerjavečega jekla (srebrne/sive barve). Ta odpoklic ne zadeva nobenih drugih enot.

METALLISK kafetiero z varnostnim ventilom iz nerjavečega jekla in datumskimi žigi med 2040 in 2204 (LLTT) je mogoče vrniti v katerokoli trgovino IKEA za povračilo celotne kupnine. Dokazilo o nakupu (račun) ni potrebno.

Za več informacij obišči www.IKEA.si ali stopi v stik s podjetjem IKEA prek brezplačne številke 01/810-7781.

Podjetje IKEA se opravičuje za vse nevšečnosti, povezane s tem odpoklicem.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj