Likanje je eno izmed opravili, ki je večini najbolj nadležno. Mnogi odlašajo, dokler jim ne zmanjka oblačil, na sedežni pa čaka visok kup opranih, nezlikanih oblačil. In večji kot je kup, bolj odlašajo.

Pa vendarle ni treba, da je tako. Tako kot povsod, je tudi tu tehnologija zelo napredovala in likanje lahko postane celo užitek. To dokazuje Philipsov najnovejši likalnik PerfectCare Elite Plus, s katerim postane likanje tako hitro, enostavno in brezskrbno, da si življenja brez njega ne boste več mogli predstavljati. Nenazadnje – le kdo ne bi raje likal pol ure namesto dveh in preostali čas preživel z družino; zunaj, v naravi; ali ob branju najljubše knjige?

Da je novi likalnik Philips PerfectCare Elite Plus nepogrešljiv, pa vesta tudi Lorella Flego, ljubiteljica in poznavalka mode; ter Adrijana Dimec, mama in poslovna ženska, ki se pripravlja na lansiranje svoje blagovne znamke oblačil. Obe sta ponosni – predvsem pa izjemno zadovoljni – lastnici likalnika Philips PerfectCare Elite Plus.

Preberite, kaj sta povedali o likalniku in svojih izkušnjah z njim.

Lorella Flego je ženska, ki resnično ljubi oblačila, zato za svoja že nekaj časa skrbi z likalnikom Philips PerfectCare Elite Plus. Lorella je tako  v pogovoru povedala, da je parna postaja izjemna iz več razlogov, najbolj pa ji je všeč vertikalno likanje s paro. Odlično se ji zdi tudi, da parna postaja sama prepozna vrstno tkanine in temu prilagodi temperaturo in izpust pare. Tako lahko lika povsem brezskrbno in vmes gleda televizijo.

Adrijana Dimec je parno postajo PerfectCare Elite Plus, kot veliko željo, dobila pred kratkim in je prav tako navdušena. Adrijana je povedala, da si je parno postajo želela že nekaj časa in da je pravzaprav to njeno sanjsko darilo in »ferrari med likalniki«. Dobila je številna priporočila zanjo, med drugim tudi od svoje botre. Ko je na svojem Instagram profilu objavila filmček in z njim napovedala, da jo je končno dobila, se je usul plaz zadovoljnih uporabnic.

Obe sogovornici pa sta bili navdušeni tudi nad tem, da je likalnik izjemno lahek in te po likanju z njim nič ne boli roka. Tako tudi ni problem likati dlje časa – likanje je dejansko lahko in hitro. Poleg tega je tudi enostaven za uporabo.

Njegove odlike so med drugim:

  • PerfectCare Elite Plus je najzmogljivejša* in najhitrejša parna postaja na svetu z izjemno lahkim likalnikom in pametnim samodejnim izpustom pare za neverjetno priročnost.
  • Najpametnejši, najhitrejši in najzmogljivejši Philips likalnik za najboljšo izkušnjo likanja in popolne rezultate.
  • S tehnologijo OptimalTEMP lahko likate katerokoli tkanino brez vmesnega prilagajanja temperature. Zagotovljeno brez prežganin.
  • Naš pametni senzor DynamiQ natanko ve, kdaj in kako se likalnik premika, in zagotavlja zmogljiv izpust pare, ko ga najbolj potrebujete – za preprostejše likanje in hitrejše rezultate.
  • Izjemno lahek likalnik, ki enostavno drsi po oblačilih in zagotavlja izjemne rezultate skoraj povsem brez napora.

Skratka, ne glede na to, ali vam je likanje odveč ali pa morda sproščujoče – z likalno postajo Philips PerfectCare Elite Plus postalo pravi užitek!

Advertisement

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj