Iz linije Ligne Power Repair vam predstavljamo Collastin Eye Contour. Gre za vlažilen in hranljiv fluid, namenjen negi področja okoli oči. Je v 30 ml stekleni embalaži na pumpico, kar je velik plus, tako z vidika higieničnosti kot tudi ohranjanja antioksidantov. Vsebuje elastin, ki kožo vlaži ter izjemno vlažilno hialuronsko kislino, rastlinska olja, ki jo hranijo in naredijo mehko in prožno, squalane, antioksidantni ekstrakt zelenega čaja in vitamin E ter dve alfa hidroksi kislini, ki pa sta bolj proti koncu sestavin in imata tako le dobro vlažilno delovanje. Zadevo spet malo pokvari že omenjeni konzervans, ki je na srečo ponovno na zadnjem mestu, vendar vseeno povsem nepotreben oz. bi ga lahko zamenjali za kakšnega koži prijaznejšega.


Fluid je kljub dejstvu, da ni gost, zelo hranljiv, vendar nikakor masten ali težak. V kožo se lepo vpije in jo naredi mehko, gladko in sijočo, je pa tudi izvrstne podlaga za ličila, saj ne pusti mastnih sledi niti ne »bremza« nanašanja ličil.
Priporočena cena za 30 ml je 56,18 €.


Pevonia Botanica Collastin Eye ContourEna zvezdica manj zaradi neustreznega konzervansa, sicer pa vse pohvale.

 Sestavine  zvezdicazvezdicazvezdicazvezdicazvezdica
 Tekstura  zvezdicazvezdicazvezdicazvezdicazvezdica
 Embalaža  zvezdicazvezdicazvezdicazvezdicazvezdica


Linija Ligne Nymphea je namenjena negi telesa in vključuje kremo za roke, masažno olje, vlažilni losion za telo ter suho olje za telo Dry Oil Body Moisturiser, katerega smo tudi testirali. To je neverjetno dišeče olje za telo, ki ga sestavljajo hranljiva naravna olja in maščobe (squalane, makadamija itd.), aloe vero ter nekatera dišavna olja (sivka, kamilica), ki prispevajo k čudovitemu in zelo posebnemu vonju. Začuda vsebuje celo ustrezen konzervans, ki se nahaja na zadnjem mestu (propylparaben).
Nanese se ga takoj po tuširanju ne še rahlo vlažno kožo. Olje se kmalu vpije in pusti kožo mehko, nahranjeno in čudovito dišečo. Seveda pa nobeno olje ni primerno za nego mastne kože, zato je tudi ta izdelek namenjen normalni do suhi koži.
Je v 200 ml embalaži na sprej, priporočena MPC pa je 28,09 €.


Pevonia Botanica Dry Oil Body Moisturiser

 Sestavine  zvezdicazvezdicazvezdicazvezdicazvezdica
 Tekstura  zvezdicazvezdicazvezdicazvezdicazvezdica
 Embalaža  zvezdicazvezdicazvezdicazvezdicazvezdica


 


Zaključimo lahko z ugotovitvijo, da gre za zelo dobro, predvsem pa obetavno kozmetično znamko, ki bi postala ena najboljših pri nas, če bi odstranila po eno ali dve slabi sestavini v določenih izdelkih. Sicer je res, da so v vsakem izdelku navedene bolj proti koncu sestavin ali celo popolnoma zadnje in jih najverjetneje v večji meri izničijo zelo dobre sestavine, ki so navedene  na začetku, vendar – zakaj bi jih sploh vsebovali? Tudi teksture so namreč zelo prijetne, kožo kar »božajo«, učinki pa so tudi opazni po uporabi kateregakoli izdelka. Skratka, upamo, da bodo odpravili še te pomanjkljivosti, do takrat pa je splošna ocena vseh izdelkov in vseh linij štiri zvezdice. Splošna ocena  zvezdicazvezdicazvezdicazvezdicazvezdica

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj