Prazna luna oz. mlaj se bo jutri, v petek, 30. avgusta, pridružila Marsu, planetu moči, poguma in seksualnosti. Merkur in Venera sta prav tako precej blizu Luni, ki kraljuje na agresivni strani Marsa. Pomagala vam bo, da se boste povezali s svojimi največjimi strastmi in jih delili z ostalimi.

Avgustovski mlaj je najboljše lunino obdobje, da začnete nekaj novega ali nečemu staremu vlijete novo energijo. Še posebej je to obdobje primerno za ljubezenske zadeve; v tem obdobju boste morda našli svojo sorodno dušo ali pa osvežili in polepšali obstoječi odnos. Mlaj je tudi v dobrem razmerju z Uranom, kar dodaja vznemirjenje in pozitivne spremembe.

Pomen mlaja

Mlaj predstavlja konec enega cikla in začetek novega 28-dnevnega cikla. Povezava sonca in Lune daje poživljajoč naval energije in pobude. To je torej odličen čas za nov začetek, da obrnemo nov list ali začnem nov projekt. Med iskanjem novih in iznajdljivih načinov za napredek se lahko vprašate tudi glede svojih starih navad, vedenj in prepričanj.

Vladavina Marsa

Tokratno lunino obdobje je izjemno močno, ker mu vlada Mars, planet moči. Mars se načeloma smatra kot agresiven planet z zlonamernim delovanjem, ki lahko povzroči veliko slabega in velika razdejanja. A ne glede na to je tokratna Luna prijazna zaradi ljubečega vpliva Venere in komunikativnega Merkurja. Poleg tega je bistvo tokratne Lune v sodelovanju z Uranom, ki prinaša dobrodošle spremembe in navdušenje.

PREBERITE TUDI: 5 stvari, ki jih morate vedeti o devicah

Mlaj bo močan in seksi

Jutrišnja Luna je torej močna in seksi, ker je le eno stopinjo od Marsa. Venera doda naklonjenost in nežnost grobemu, prvinskemu spolnemu nagonu Marsa. Ta popolna kombinacija ljubezni in spolnosti je idealna, da najdete svojo sorodno dušo. Merkur, ki je prav tako blizu Luni, pa vam pomaga razumeti in deliti najbolj strastne občutke in želje.

Ker je Luna v takem sodelovanju z Merkurjem, Venero in Marsom, se vam bo lažje izražati kot kdajkoli prej. Svetu lahko samozavestno pokažete pravega sebe ter ljudem, ki jih imate radi, sporočite, do česa vam je iskreno mar; kaj imate radi in kaj si v resnici želite. To je idealno obdobje, da začnete nekaj novega ter v življenje uvedete spremembe. Sledite svoji intuicij in samozavestno stopite iz svoje cone udobja. Odločite si, kaj si resnično želite in se tega lotite.

Izkoristite predvsem prva dva tedna

Učinki tokratne Lune bodo trajali štiri tedne – do 28. septembra. Najboljši čas za nove začetke in nove projekte je v prvih dneh tednih tega cikla, torej od 30. avgusta do 14. septembra.

PREBERITE TUDI: Modni nasveti glede na nebesno znamenje (1. del)

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj