Do vratu ste zakopani v delo, šef pa vam že obljublja nove zadolžitve. Sodelavci potrebujejo vašo pomoč. Samo minutko tu in samo minutko tam. Zavedate se, da vam vsaka malenkost krade dragoceni čas. Pritiski se kopičijo. Boste uspeli pravočasno opraviti svoje naloge?

Stres je treba predelati, izrabiti, se ga znebiti, ga sprostiti in odstraniti. Kako dobro to uspeva vam?

Testirajte se: kako uspešni ste pri premagovanju stresa?

Persen

10 koristnih napotkov za premagovanje stresa na delovnem mestu

  1. Naredite seznam nalog, ki jih morate opraviti, razvrstite jih po pomembnosti in naredite urnik, kdaj jih boste opravili.
  2. Ocenite čas, ki ga boste porabili za posamezne naloge. Vzemite si dovolj časa za vsako nalogo. Izognite se časovnemu pritisku in pripravi stvari v zadnjem hipu.
  3. Priskrbite si vse informacije, ki jih potrebujete za svoje delo.

Ostale napotke preberite TUKAJ.

Kaj še lahko storite, da boste lažje kos stresu?

Pomagate si lahko z naravnimi zeliščnimi pripravki, ki vsebujejo baldrijan ali meliso in jih dobite v lekarni brez recepta (npr. Persen®). Dokazano je, da izvlečki teh rastlin blagodejno vplivajo na naše počutje, zato se počutimo bolj zbrani, sproščeni in pomirjeni. Tako se lažje soočimo z vsakdanjimi izzivi in vzroki za nastalo stresno situacijo ter se učinkoviteje lotimo njihovega reševanja.

persen_forte_embalazaPersen

Zdravila kot npr. pomirjevala in uspavala niso najbolj priporočljiva. Zmanjšujejo sposobnost koncentracije, podaljšujejo reakcijski čas, pri dolgotrajni rabi pa lahko vodijo celo v odvisnost.

Obvladovanje stresa je izziv za vsakega posameznika, pri tem pa mora vsak najti najprimernejšo pot zase. Veliko sreče pri pripravi tvojega osebnega načrta za obvladovanje stresa!

Več koristnih napotkov najdete na www.5minutzasprostitev.com, kjer se lahko prijavite na brezplačne E-novice z nasveti za uspešno premagovanje stresnih trenutkov v vsakodnevnem življenju.

__________________________________________________________________

Pred uporabo natančno preberite navodilo!

O tveganju in neželenih učinkih se posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom!

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj