Pokazala je svojo ranljivost in iskreno priznala, da ima težave z anksioznostjo, ki jih je poimenovala kar “moja nočna mora v ulici brestov”.

“Niste sami,” je lepotica zapisala na Instagram. “Metaforično se lahko držimo za roke in nadaljujemo pot.” Nato je razkrila, da ima težave s povečanim srčnim utripom, nemirom in izjemno močnih občutkih, ki pomenijo anksioznost.

“Dva tedna groznih sanj,” je nadaljevala Porizkova ob svoji fotografiji, kjer leži v postelji. 55-letnica je povedala, da je vse skupaj huda nočna mora, ki jo spominja na ekstremne odtegnitvene simptome, ki jih je imela, ko je nehala jemati antidepresive Lexapro.

“A tokrat dela moja podzavest, ki procesira in bljuva strupe – ne zdravil. A ne glede na to, kako grozno je, predvidevam, da je potrebno,” je dodala. “To je moja nočna mora na ulici brestov. Kot vse stvari, bo tudi to minilo.”

Porizkova je tako potolažila vse, ki se borijo z anksioznostjo, da niso sami. “Vedite, da če vas anksioznost tako prevzamete, da ne včasih morete dihati in ni covid; in se včasih zbudite z razbijajočim srcem in ni srčni napad; in včasih planete v jok in deluje, da brez razloga – niste sami,” je zapisala.

Na koncu je dodala še spodbudno sporočilo: “Metaforično se lahko držimo za roke in nadaljujemo pot. #slabesanje #anksoznost #napadanksioznosti.”

PREBERITE TUDI: Gisele Bundchen spregovorila: imela sem tako hude panične napade, da sem razmišljala o samomoru

loading...


PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj