… kar pet otrok (Ivanka Trump; Eric Trump; Donald Trump, Jr.; Tiffany Trump, 21; Barron Trump, 8) s štirimi različnimi ženami (Melania Trump (poročena od 2005), Marla Maples (poročena od 1993 do 1999), Ivana Trump (poročena od 1977 do 1992). Kot je za pričakovati, gre za bogate otroke, ki so verjetno razvajeni in privilegirani, kar tudi sami priznavajo – a razvajeni na drugačen način, kot bi morda pričakovali.

Tako je najstarejši, 37-letni Donald Trump Jr., v intervjuju povedal, da so "bili razvajeni na pravi način. Razvajeni z izjemnimi izkušnjami in čudovitim okoljem, ki nam je zares dopuščalo videti ostale izjemne ljudi, ki smo jih skušali posnemati." 33-letna Ivanka je podobno realistična in se ima za izjemno srečno: "Zavedam se, da mi je bila v našem podjetju zelo zgodaj dana velika odgovornost – večja, kot bi jo dobila v katerikoli drugi organizaciji – brez, da bi jo zares zaslužila."

"V mnogih pogledih nismo imeli tradicionalnega otroštva. Obdani smo bili z izjemnimi privilegiji in imeli smo neverjetne priložnosti, a vseeno je bilo izjemno toplo in mislim, da smo dobili prave vrednote," je nadaljevala. Te vrednote, ki jim je vcepil oče Donald, so menda morali poslušati popolnoma vsak dan pred šolo: "Nobenih drog, nobenega alkohola, nobenih cigaret."

S tem pa se strinja tudi sam Donald Trump: "Videl sem ogromno družin, kjer so tako starši kot tudi otroci izjemno inteligentni, a postanejo odvisni od alkohola ali mamil in to je njihov konec. To sem jim vedno govoril. Gre za zelo pomembno zavedanje." In če Trumpovi otroci kaj znajo, potem znajo delati. 30-letni Eric je v intervjuju za People dejal: "Naš oče nas je vedno navajal na delo. Mislim, da je to nekaj najboljšega, kar lahko starš naredi. Moj starejši brat Donald in jaz sva sekala drevesa, kosila travo … ni, da ni. To nas je res naučilo ceniti vrednost dolarja."

Kako pa je Donald usklajeval tanko mejo med odnosom oče/šef? Ivanka je povedala, da ima družinski posel lahko le dva izida; ali je popolna katastrofa ali pa je naravnost neverjeten. In za družino Trump naj bi bil po njihovih besedah izjemen.

People.com

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj