Še težje najti partnerja tistim, ki znajo globlje razmišljati, saj moški z njimi enostavno ne znajo. Kaj pravzaprav pomeni, ko rečemo, da nekdo zna globlje razmišljati? Pomeni, da je ta človek sposoben zaznati občutja drugih in da se v stvari in teme lahko poglobi. Vedno išče globlji pomen vsega, kar mu pride na pot in ničesar ne jemlje zlahka. Kar je pravzaprav kar dobra lastnost. Le v čem je namreč smisel pogovarjanja o puhlicah, kot je pogovor o vremenu ali površinskih odnosov, ki ne prinesejo rezultatov? Kaj so lastnosti teh žensk, ki moške odbijajo?

PREBERITE TUDI: Ojoj! Samska pri 30-ih?

Težka vprašanja

Večina moških se boji vprašanj, kot so ta, kaj je njihov namen in cilj v življenju, kaj jih osrečuje ali česa se bojijo (globokih vprašanj, očitno), saj se ne znajdejo ravno najbolje, ko morajo narediti vtis in hkrati hitro odgovoriti. Predvsem pa se ne želijo ‘razgaliti’. Moški se namreč zelo težko odprejo in nezrel moški se ob takih vprašanjih lahko ustraši in počuti negotovega.

Iskrenost

Ženska, ki zna razmišljati, bo vedno iskrena, saj je izjemno povezana sama s seboj in strogo sledi svojim ciljem. Ker točno ve, kaj hoče, bo svoje želje in potrebe tudi jasno povedala. Zato se moški ob takih ženskah pogosto čutijo nervozne, saj jih stalno skrbi, ali bodo vse naredili prav. Poleg tega vedo, da je iskrena ženska vedno direktna in enako pričakuje tudi od njih.

Točno ve, kaj hoče

Ženska, ki želi imeti globlji uvid v vse sfere, zelo dobro pozna tudi sebe in zato točno ve, kaj hoče. Točno ve, kaj želi od sebe, od življenja in še bolj točno ve, kaj želi in pričakuje od razmerja in partnerja. In na manj kot to pač ne bo pristala, kar ne pomeni, da je izbirčna, pomeni pa, da ima visoke standarde.

Globoka zveza

Ženska, ki ima sposobnost globokega razmišljanja, ne mara površinskosti, zato tudi ne išče take zveze. Želi globoko zvezo, ki ima globlji pomen. Ker tudi sama to prinese v razmerje, enako pričakuje od partnerja. Taka ženska torej ni za moškega, ki išče le bežen odnos ali zabavo.

Močna intima

Ko se enkrat taka ženska odloči, da si ji všeč, gre na vse ali nič. Sama se ne boji bližine, intime in deljenja svojih občutij. Ker se želi z moškim zares povezati, enako pričakuje od njega in o njem želi vedeti vse. Moški, ki na to ni pripravljen, bo odšel s prvim vlakom.

Prebran značaj

Ženska, o kateri govorimo, zna jasno prebrati moški značaj. Pravzaprav hitro prebere osebnost partnerja, kar moške lahko straši. Kar ne ve, pač vpraša. In ta radovednost je tisto, kar moške spravlja v negotovost in ranljivost.

Pričakuje zanesljivost

Ženska si želi, da se na partnerja lahko zanese in da drži svoje obljube. Ne prenese polovičarstva in hitro zameri, kadar partner le malo odstopi od njenih visokih pričakovanj, zato se moški hitro ustraši, saj ob njej ne najde udobja.

Čutnost

Ko se taka močna ženska enkrat nečemu preda, se preda v celoti. Pa naj bo to kariera, prijateljstvo ali ljubezenska zveza. V to bo vložila vse, kar ima. Svoje srce in dušo vloži v vse, s čimer se ukvarja in do tega goji visoka občutja, kar lahko moškega ustraši.

Globoka ljubezen

Ker je sama ženska, ki zna razmišljati globoko, na enak način tudi ljubi. Ko ljubi, ljubi z vso močjo, zvestobo in predanostjo, ki jo premore, česar se moški bojijo.

Nikoli ne bo čakala na moškega

Če taka ženska samo malo začuti negotovost, ki je s strani moškega prišla v razmerje, bo raje sama odkorakala stran. Nikoli ne bo čakala moškega, da se odloči zanjo.

PREBERITE TUDI: Zato bi morali ostati sam(sk)i.

1 komentar

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj