Če se tudi vam zdi, da v zadnjih tednih, odkar je po večini sveta uvedena karantena zaradi razsajajočega korona virusa, kar mrgoli (skoraj) golih zvezdnic, imate prav. Kar nekaj jih v tem času, ko so doma in se imajo čas posvečati lenarjenju, razveselilo svoje oboževalce s skoraj golimi fotografijami.

Med drugimi so svoje čare in občine pokazale Bella Hadid, Emily Ratajkowski in Kylie Jenner, sicer stare znanke razgaljanja na selfijih (se ne pritožujemo!), pa tudi nekatere druge, npr. Rosie Huntington-Whiteley. Po tem, ko so se nekatere najprej pokazale v trenirkah, v katerih preživljajo čas doma, so sedaj začele počasi odlagati krpico za krpico.

Bella Hadid

 

View this post on Instagram

 

Me and my burrito telling you to stay inside! not only for the sake of just yourself but also for literally the entire world and all of the people that you love ..❤️ Its crazy because all we have to do is work together to slow down this virus and people are still having trouble understanding that.. don’t be selfish! meditate ! hang out with your dog/cat/fish! they are probably super excited to have your attention for 24 hours out of the day..!! learn how to knit ! tie die some socks ! write a poem to your mom ! I guess tiktok if that’s what you’re into ! find out your rising sign ! then learn about it ! and become ! a better person! anyways … last thing …not new news but… wash those damn hands people! to the people who are still working and the ones who can’t … I love you and i am thinking about you !..❤️

A post shared by Bella ? (@bellahadid) on

 

View this post on Instagram

 

Lucky ? to get some Vitamin D☀️?

A post shared by Bella ? (@bellahadid) on

Bella Hadid je tako objavila fotografijo zgoraj brez, pri čemer svoje oprsje skriva s slastnim buritom. Le nekaj dni kasneje v karanteni pa je objavila fotografijo v seksi belem bikiniju, v katerem uživa na soncu. Poleg je pripisala “srečna, da dobim nekaj vitamina D.” Za fotografijo je dobila okoli 2 milijona všečkov.

Emily Ratajkowski

 

View this post on Instagram

 

Sun coming through our curtains first thing in the morning last week ??

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

 

View this post on Instagram

 

He’s so sick of the snuggles

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

Sledilci Emily Ratajkowski, kraljice razgaljenega trebuha, so prav tako dobili svojo porcijo njene golote. V času karantene je odkrila nove načine, kako pokazati svoje popolno telo: pozirala je povsem gola za mlečno zaveso, ki je delno skrila, delno razkrila njene obline.

Rosie Huntington-Whiteley

 

View this post on Instagram

 

Sweats ? @_lestien #ad

A post shared by Rosie HW (@rosiehw) on

Celo Rosie Huntington-Whiteley, ki je zadnje dve leti polnila svoj Instagram predvsem z izdelki modne hiše Bottega Veneta, je tokrat pokazala precej gole kože. Objavila je fotografijo, na kateri je v svojih najljubših hlačah za prosti čas znamke Les Tien in zgoraj brez, pri čemer oprsje zakriva kar s svojo roko.

Kardashian-Jenner klan

 

View this post on Instagram

 

wishing this was me right now

A post shared by Kylie ? (@kyliejenner) on

Seveda pa ne gre brez golote, ko govorimo o pripadnicah družine Kardashian-Jenner. Z izjemno Kendall neprestano pozirajo na pol gole, zato pri njih praktično ni prišlo do premembe – vse po starem torej. Kylie je tako ponovno objavila svojo bikini fotografijo z nedavnega potovanja, Kim Kardashian-West pa je svoj profil napolnila s fotografijami perila za oblikovanje telesa Skims, katerega ustanoviteljica je.

Čeprav te fotografije močno kličejo po pozornosti, pa zvezdnice s tem pošiljajo sporočilo, da ostajajo doma ter k temu pozivajo tudi ostale. Družbeni mediji so v teh dneh postali skorajda edina oblika druženja, spoznavanja, povezovanja in nudenja medsebojne podpore in opore – in nenazadnje tudi izobraževanja in širjenja obzorij.

PREBERITE TUDI: Irina Shayk pozirala gola in spregovorila o manekenstvu po 30-em

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj