34-letna manekenka, sicer mati 2-letni hčerki, ki jo ima z Bradleyem Cooperjem, se je povezala z italijansko znamko Falconeri, da bi ameriškemu tržišču predstavila njihove izdelke iz kašmirja. V intervjuju je razkrila, kaj jo je naučilo življenje tekom skoraj dve desetletji dolge kariere in kako je ostala zvesta svojim ruskim koreninam.

“Včasih se ti v poslovnem ali zasebnem življenju zgodijo stvari, ki bi se jih najraje lotil kot pravi Rus,” je v smehu dejala Shayk, ki se je z Bradleyem Cooperjem razšla junija letos. “Moja mama mi je vedno govorila eno stvar, ki sem si jo zelo zapomnila: ‘Karkoli se ti zgodi v življenju, vedno ostani dama.’”

Kljub temu, da ima za sabo viharno leto, pa manekenka, ki skrbno skriva zasebno življenje, pa je vsak dan znova zelo hvaležna, da lahko pri 34-ih še dela: “Vsako jutro, ko se zbudim, najprej pomislim, kako srečna sem, da še delam.” Sicer pa ne le, da še vedno dela, temveč je na vrhuncu svoje kariere.

“Ženske so kot dobro vino: z leti čedalje boljše. Mislim, da se ženska nikoli ne sme počutiti, kot da se stara. Gre za njeno osebnost. Gre za to, kako jemlješ življenje in kakšno energijo oddajaš.”

Ruska lepotica je sicer pred kratkim krasila naslovnico harpersbazaar.com, zaprla modno revijo Oscarja de la Rente; se slekla za Calvina Kleina in pozirala v oglasni kampanji Falconeri. Nad izdelki Falconeri je navdušena, saj, kot pravi, “so izjemno udobni, kakovostni in več kot elegantni in preprosti. Lahko se jih plasti, so topli in dolgo trajajo.”

PREBERITE TUDI: Manekenka Irina Shayk toži GQ zaradi objave ponarejenih golih fotografij

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj