Prisegate na naraven videz? Prepustite se novemu lepotnemu ritualu, ki jo je za vas razvila blagovna znamka Nudestix.

Nudestix tekoča podlaga Tinted Cover poskrbi za svež in naraven videz. Vsebuje inovativno korejsko formulo za nego kože s toniranimi pigmenti, s katerimi dosežete brezhibno polt in sami nadzirate prekrivnost ter naravno osvetlitev vaše kože. Tekoča podlaga Tinted Cover poskrbi za svež, naraven videz ob enem pa vlaži in izboljšuje teksturo vaše kože.

Vsebuje 10 naravnih sestavin kot so zeleni čaj in ekstrakt kavnih zrn, ki varujejo kožo pred staranjem ter škodljivimi vplivi iz okolja. Sivka pa bo blagodejno vpliva na pomiritev in zmanjševanje stresa. Tinted Cover tekoča podlaga bo izenačila polt, vaša koža bo bolj gladka, sijoča in prožna. Tinted Cover najdete v 10-ih univerzalnih odtenkih, ki so prilagojeni za vse tipe in tone polti.

Oblikovani so tako, da boste našli pravi odtenek, ne glede na vaš ton polti. Uporaba Tinted Cover je izjemno enostavna in hitra, zato jo lahko uporabite na poti, doma ali celo v pisarni. Tekočo podlago točkovno nanesite na obraz kar s prsti. Tekočo podlago Tinted Cover lahko plastite in si s tem zagotovite večjo prekrivnost. Uporabite Nudestix Blend and Buff čopič, s katerim boste poskrbeli za še boljši in enakomernejši nanos. Cena: je 32 evrov.

PREBERITE TUDI: Kako izbrati pravi puder?

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj