Tako so si mnoge nabavile komplete za permanentno lakiranje doma – torej UV/LED lake, lučko in ostale pripomočke.

Ker pa je tovrstno lakiranje doma precej nadležno, je marsikatera pristala tudi na navadnih lakih za nohte, ki pa imajo več minusov:

  • so zelo neobstojni;
  • konice nohtov se lahko še posebej hitro ogulijo;
  • hitro izgubijo lesk in to kljub uporabi nadlaka.

A tudi v tem primeru obstaja nadvse preprosta rešitev, ki so jo posvojile mnoge, ki trenutno ne hodijo v kozmetične salone, a se jim tudi ne da oz., nimajo časa si vsakih 5 dni na sveže lakirati nohtov: to so laki za nohte v zelo naravnih odtenkih. Da je to nadvse praktično, pa dokazuje tudi dejstvo, da so naravni odtenki lakov in naraven videz nohtov postali velik trend.

Prednost naravnih odtenkov lakov za nohte je namreč v tem, da se ne narastek, ne malce zbledel lesk ali celo obrabljene konice, ne opazijo tako zelo. In še en plus: četudi boste malce zgrešile pri nanosu, se to ne bo opazilo, kar pa ne moremo ravno trditi za lake temnih in živih barv.


Foto: Harriet Westmoreland

In kakšni odtenki so naravni? Prosojno mlečni z roza, mareličnim, bež ali lila podtonom. Prilagamo vam nekaj idej, med katerimi najbolj izstopa oz. je najbolj priljubljen Diorjev podlak Base Coat Abricot. Za to se lahko zahvalimo manikerki Harriet Westmoreland, ki je sicer osebna manikerka same Rosie Huntington-Whiteley. Harriet namreč trdi, da je podlak Dior Base Coat Abricot popoln lak za naraven videz.

Če ste torej ljubiteljica urejenosti, minimalizma in uglajenega videza hkrati, bo naraven videz nohtov idealna izbira za vas.


Foto: Shuga Studio

PREBERITE TUDI: Kako narediti popolno manikiro doma (po korakih)

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj