Okna vsekakor spadajo med poglavitne elemente vsake zgradbe, saj omogočajo osvetlitev prostorov, vidni stik z okolico, zajem sončne energije in prezračevanje prostorov.

Dural okna in vrata

Na osnovi 12-letnih izkušenj na področju proizvodnje in montaže PVC oken in vrat, smo v podjetju Dural d.o.o. za začetek gradbene sezone pripravili številne novosti in izboljšave na področju okenske tehnike:

  • Okno Euro-Dural Exclusiv smo razvili z namenom doseči visoko toplotno in zvočno izolativnost. Z ustrezno sestavo termoizolacijskega stekla tako dosežemo faktor toplotne izolativnosti okna (Uf) manjši od 1,00 W/m2K. Ta odlična toplotna izolativnost se nedvomno odraža v manjših stroških ogrevanja in v ugodnejši klimi bivanja.

Dural vrata Salzburg

  • Zračenje prostorov s pomočjo oken dobiva vedno večji pomen. V okna lahko vgradimo specialno okovje, ki omogoča, da se uporabnik odloča med dvema načinoma prezračevanja (klasično zračenje pri nagibno odprtem oknu ali varčevalno zračenje pri nagibno delno odprtem oknu). Varčevalni način zračenja omogoča, da zrak enakomerno v manjši količini vstopa v prostor. Najpomembnejše pa je, da imate kot uporabnik vedno možnost, da okno popolnoma zaprete in s tem izklopite oba prezračevalna sistema. To je še posebej pomembno v hladnih zimskih mesecih.
  • V vsa okna serijsko vgrajujemo okovje z osnovno stopnjo varnosti, ki otežuje vlom pri popolnoma zaprtem in nagibno odprtem oknu.

Dural vrata Verona Tris

  • Design oken in vrat Euro-Dural Exclusiv se zelo dobro ujame z zunanjo in notranjo podobo vsakega bivalnega prostora, ne glede na to, ali je objekt starejši, stilni, ali pa se ponaša s sodobno arhitekturo.
  • Razvili smo široko paleto novih modelov vhodnih vrat, ki si jih lahko ogledate na naši spletni strani http://www.dural.si/, kjer lahko naročite tudi vse vrste brezplačnih katalogov in se dogovorite za strokovno svetovanje s strani naših prodajnih inženirjev.

1 komentar

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj