­Praznična kolekcija Guerlaina se imenuje Midnight Butterfly in prinaša nekaj unikatnih izdelkov.

Sprej z bleščicami Sublime Radiant Powder: izjemno prefinjene bleščice s pudrastim prahom, ki večbarvno odbija svetlobo.

Guerlain Midnight Butterfly - božično-novoletna kolekcija 08

Meteorites Butterfly Pearls so večbarvne kroglice za notranji praznični sijaj kože. Barvna harmonija svetlikajočih se kroglic, ki prinesejo obrazu svetlobo in ga polepšajo. Za obraz in telo. So večje od klasičnih Meteorites kroglic in vsebujejo štiri različne odtenke: svilnato bež, biserno-rožnata, biserno-bela in dragocena svetlikajoča se zlata. Embalaža je ‘kraljevsko velika’ škatlica za pudre, ženstvena in posebna za zbiratelje, vzorec je povezan s prazniki.

Guerlain Midnight Butterfly - božično-novoletna kolekcija 08

KissKiss šminke so na voljo v dveh prazničnih odtenkih: svetlikajoča se bela ter prelivajoča se jagodno rdeča, embalaža pa je v dragoceni srebrni barvi z motivom metulja na tulcu rdečila. KissKiss gloss daje svetlikajoč se, spreminjajoč efekt in je v dveh odtenkih: svetlikajoča se rožnata ter svetlikajoča se vijolična, embalaža pa je enaka ostalim KissKiss glosom, le da ima srebrn pokrovček. (pri nas že razprodano)

Guerlain Midnight Butterfly - božično-novoletna kolekcija 08­

Mysterous Butterfly je paleta s štirimi bisernatimi odtenki v rožnati in vijolični harmoniji. Na vrhu vsakega senčila je vtisnjen metulj iz srebrnih bleščic, embalaža pa je srebrna. Le 2 Butterfly Sparkle je dvojna maskara; na eni strani je intenzivna črna, na drugi pa mini ščetka in prozoren gel, poln vijoličnih bleščic za dodatno glamurozen efekt. (pri nas že razprodano)

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj