Praviloma imamo vsi svoje barvne kombinacije, ki jih najraje nosimo. Nekateri bilj živahne barve, spet drugi umirjene; nekateri vzorce, drugi niti slučajno. A verjetno ni nobene ženske, ki ne bi kdaj stala pred polno omaro in si rekla “nimam kaj obleči”.

Takrat gre najverjetneje za tisti trenutek, ko smo ponosile že vse kombinacije – ali pa se nam samo tako zdi. Belo bo večina kombinirala z npr. temno modro ali bež. Ampak a ste že pomislile na smaragdno zeleno? In rjavo, namesto s preverjeno krem, s turkizno?

Predstavljamo vam nekaj izvirnih barvnih kombinacij, ki bodo vsak vaš outfit povzdignile na višjo raven in osvežile vaš videz.

Rjava in turkizna

@SLIPINTOSTYLE

Rjava je postala v preteklem letu izjemno popularna. Letos lahko svoje kose popestrite s poletno turkizno – dodajte šal, torbico ali pas v tej veseli barvi.

Lila in rdeča

@HANNASTEFFANSON

Lila je bila ena najbolj trendi barv leta 2020, verjetno tudi zato, ker deluje pomirjajoče. In imamo veselo novico za vas: ostaja tudi še v 2021. a da ne boste preveč pusti, jo popestrite s kakim detajlom v živo rdeči barvi.

Gorčično zelena in rja

@CHAINKYR

Umirjene, naravne, zemeljske barve so v zadnjem letu precej pridobile na priljubljenosti, zato z njimi ne morete zgrešiti. A da ne boste vedno v istih, preverjenih kombinacijah, skombinirajte gorčično zeleno in barvo temne rje.

Bela in smaragdna

@ANNABELROSENDAHL

Sveže in zračno, predvsem pa prijetna popestritev napram belo-modri in belo-bež kombinaciji. Modne dodatke, kot so pas, torbica in čevlji, lahko izberete v odtenkih rjave (konjak) ali črne.

Mornarsko modra in oranžna

@MONIKH

In da ne bo mornarsko modra vedno kombinirana le z belo, dodajte malce živahnosti z veselo oranžno.

Bež in pastelno roza

@STYLEIDEALIST

Nežna, umirjena in ženstvena kombinacija, na katero verjetno ne bi pomislili, a z njo ne morete zgrešiti. Videz začinite s kakim modnim dodatkom v vzorcu kače.

PREBERITE TUDI:

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj