… preference – takšni pač smo. In da, psihologija barv je resnična stvar! Preverite kaj vaša najljubša barva pove o vas in če študije držijo.

Modra: ste mirna, hladna oseba, sposobna jadrati v mirnih vodah bolje kot večina in najti mir in tišino v krajih, kjer ju drugi ne najdejo.

Rdeča: ste drzni, nabiti s spolno energijo in z želijo narediti trajen vtis, pa tudi ekstrovertirani in samozavestni.

Zelena: nagnjeni ste k temu, da denarju in varnosti dajete velik pomen. Kako vas vidijo drugi je vaša največja skrb.

Oranžna: ste prijazni, enostavni in radi v centru pozornosti. Včasih ste radi vpadljivi, malce nastopaški in lahkotnih misli.

Vijolična: ste na svoj poseben način malo divji, na svet raje gledate skozi očala vseh barv mavrice kot skozi dolgočasna enobarvna.

Črna: ste delno prefinjeni, delno muhasti, na svet gledate skozi realne oči, do stvari pa imate enostaven pristop.

Rumena: ste veseli idealist, ki vse prevečkrat ostane neopažen. Ste optimistična oseba, ki je včasih zadržava, včasih nagajiva.

Roza: ste malo naivni, občutljivi in bežite od resničnosti odraslega življenja. Ste še malo otročji v interakciji z drugimi in upate, da nekoč postanete rdeče barve, ko boste končno odrasli – v spoznanju, da ste že kar nekaj časa odrasli.

Bela: ste nedolžni (ali pa mislite, da ste). Ljubitelji bele barve želijo prepričati druge (in same sebe) o čistosti, ki je verjetno nimajo. V svojem videzu so tudi zelo natančni, za razliko od ostalih, ki svojih belih oblek nikoli ne bi mogli obdržati belih.

PREBERITE TUDI: Ali veste, katere barve vam najbolj pristajajo in vas polepšajo?

loading...


PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj