Nove pene za tuširanje NIVEA SILK ~ občutite razkošje svilnate pene pod tušem!

NIVEA prinaša v naše kopalnice prvi mousse za tuširanje, ki navduši z na otip svilnato negovalno formulo v obliki moussa in z božanskimi poletnimi sadnimi vonji, kot so rabarbara, malina in limona. V hipu bo tu odlično razpoloženje, penasto veselje in svilnato mehka koža.

Omamna sadna eksplozija v dveh različicah

Mousse za tuširanje NIVEA prihaja v dveh tako zelo omamnih različicah, da ne boste želeli zapustiti kopalnice. Mousse za tuširanje NIVEA SILK Rhubarb & Raspberry vas bo osvežil z blagodejnim vonjem rabarbare in maline, mousse za tuširanje NIVEA SILK Lemon Moringa pa z vselej svežim vonjem limone.

Zakaj mousse za tuširanje?

Odgovor je preprost! Ker NIVEA ve, da obožujemo peno in obožujemo kot svila gladko kožo. Koža je po tuširanju pogosto suha in dražeča, formula moussa za tuširanje NIVEA SILK pa je obogatena z izvlečkom svile, ki kožo zgladi, jo nežno očisti in čudovito osveži. Koža bo svilnato mehka že po prvem tuširanju. Vsaka čudovita doza NIVEA Silk moussa za tuširanje zadostuje za več kot 50 nanosov.
Okvirna cena za mousse za tuširanje NIVEA za 200 ml je 2,86 evra.

Planet Lepote nagrajuje!

V sodelovanju z NIVEA vam vaš Planet Lepote podarja 3 pene za prhanje NIVEA SILK!

Odgovori na spodnje vprašanje v okence za komentiranje objave in med prejetimi bomo izbrali 3, ki bodo za nagrado prejeli omamno dišečo svilnato peno za prhanje NIVEA SILK!

Kaj pričakujete od sredstev za tuširanje, kaj vam je najbolj pomembno?

Odgovore sprejemamo do petka, 27. julija 2018. Izbrane članice bodo objavljene v ponedeljek, 30. julija 2018.

* Izbrana članica, ki v roku 5 dni od razglasitve rezultatov ne bo javila svojih podatkov, bo izgubila pravico do darila.

loading...


14 KOMENTARJI

 1. Najbolj pomemben mi je vonj. Obožujem sadne osvežilne vonje, sploh poleti. Pomembna je tudi tekstura, ki mora biti gladka, se lepo nanašati ter narediti kožo gladko in mehko. Všeč mi je tudi, da ga ne porabim veliko ampak da že par kapljic zadostuje za en nanos.

 2. Od sredstva za tuširanje pričakujem, da mojo kožo dobro očistil, vseeno pa mora biti nežen in kože ne sme izsušiti. Če je prijetnega vonja, pa še toliko bolje ?

 3. Za tuširanje najraje uporabljam pene, saj so te nežne in na koži ustvarijo prijeten občutek. Najpomembneje pri sredstvih za tuširanje je zame to, da mojo kožo navlažijo in prijetno odišavijo. ??

 4. Najbolj pomembno mi je to, da izdelek ne izsuši kože in da ima prijeten vonj. Pene za tuširanje so sploh najbolj primerne za nas, “suhokožce” ? ?

 5. Najbolj pomemben mi je vonj, da ni presladek in da se obdrži na koži nekaj časa. Prav tako mi je pomembno, da izdelek kože ne izsuši, da me poje njem ne zateguje.

 6. Od sredstev za tusiranje pricakujem to, da me koza po tusiranju ne zateguje in srbi, cela poleg tega se lepo disi, je pa samo dodaten plus.

 7. Drage Planetke, hvala za sodelovanje in vaše odgovore!
  Tokrat bodo nagrado prejele naslednje članice Planeta Lepote:
  sedora
  Hyfi
  Neza

  Iskrene čestitke vsem izžrebanim, ostalim pa se zahvaljujemo za sodelovanje – spremljajte objave, kmalu pride nova nagradna igra!

  Nagrajenke prosimo, da naslove pošljejo na naslov uredništva urednistvo’at’planet-lepote.com

  (Nagradna igra je potekala na PL in MPL (mobilni PL), pri žrebu smo združili vse sodelujoče.)

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj