Obstaja nešteto trikov in nasvetov, ki nam lahko olajšajo življenje, le vedeti jih moramo.

1. Naveličana lomljivih in krhkih las?

Sušenje mokrih las z brisačo in izdelava turbana je škodljiva za vaše lase. Lase naredi krhke in suhe. V idealnem primeru bi morali lase sušiti brez uporabe brisač in sušilnika za lase. Ker pa je to malo verjetno, je za te namene najbolje kupiti brisačo iz mikrovlaken ali uporabiti staro majico.

2. Premajhne jeans hlače po pranju?

Pogosto se jeans hlače po pranju skrčijo in moramo se spraviti v različne nenavadne položaje, da se prilegamo vanje. Vse, kar morate storiti,  je, da kavbojke poškropite s toplo vodo, da se tkanina namoči, in jih nato raztegnete na eno in nato na drugo stran. Pomembno je, da ob raztegovanju predmeta ostane pas odpet. Po 10-15 ponovitvah se bo tkanina raztegnila.

3. Tako iztisnete ostanke iz tube

Iztisniti ostanke iz tube je težko opravilo. Če tubo prepolovite, se bo krema precej hitro posušila. Toda obstaja še ena metoda, ki jo lahko uporabite – odrezati morate vrh tube in ​​”spojiti” rob. Če želite to narediti, zaprite robove s pergamentnim papirjem in segrejte z likalnikom za lase. Dobili boste majhno tubo z manj zraka v njej, iz nje pa boste lažje iztisnili ostanke kreme.

4. Prilagodite čopič za ličenje

Včasih se želimo naličiti na poseben način, a nimamo potrebnih pripomočkov. Dobra stvar je, da lahko enostavno naredite majhen čopič za risanje drobnih linij iz velikega čopiča. Če želite to narediti, morate samo speti ščetine z elastiko.

loading...


PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj