Lahko vas očarajo v vseh pogledih. So neustavljivi romantiki, zato vam bodo ostali v lepem spominu. Prav tako so tisti, ki vedno najdejo rešitev za vsak problem. So umetniški, vendar niso tako kot vsi umetniki. Umetnost nosijo v srcu. Pozorno izberejo vsako besedo in na svet gledajo z rožnatimi očmi. Poskušajo v vsem videti najboljše. Z njimi je tudi zabavno preživljati čas, kar povečuje njihovo priljubljenost med ljudmi. A imajo tudi nekaj značilnih negativnih lastnosti. 

Hitre jeze

Ti ljudje nimajo nadzora nad svojo jezo. Posledično najpogosteje prizadenejo druge, hkrati pa so tako očarljivi, da zlahka rešijo prepire. Lahko se zelo razjezijo, vendar nikoli ne držijo zamere.

Nezanesljivi

Za ljudi, rojene v oktobru, je znano, da si premislijo, saj nanje zlahka vpliva mnenje drugih. Ne morete se zanašati, da bodo držali besedo, ker radi poslušajo druge in svoje odločitve temeljijo na mnenjih, ki so jim jih predstavili. To je lahko zelo nadležno zlasti za nekoga, ki je odvisen od njihove odločitve.

Manipulativni

Številne tehtnice so manipulativne za svoje dobro. So očarljivi ljudje s prijetnim načinom govora in vedo, kako priti na dobro stran. Hitro lahko odkrijejo slabosti drugih ljudi, da lahko z njimi manipulirajo. Tehtnice so še posebej znane po teh lastnostih.

PREBERITE TUDI: Tedenski horoskop

 

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj