Ste se že kdaj soočile s težavico, da si niste mogle zapeti svojih najljubših kavbojk, ko ste želele preživeti prelepo sončno soboto s svojimi najdražjimi družinskimi člani ali partnerjem v naravi? Ali pa vas je mogoče krilo iz omare, ki ste si ga zaželele obleči za pomemben sestanek, vezalo na predelih zadnjice in bokov? »Kaj naj storim?« ste se vprašale, ali pa jezno slekle oblačila in ugotovile, da boste zadovoljne v vsakodnevnih oblačilih.

Aktivita

Večina nas ve, kaj moramo storiti za uresničitev svojih sanj, vendar najdemo sto in en vzrok, da ne postopamo v skladu s svojim vedenjem. Kadar začutite, da izgovori ogrožajo vaše sanje, se spomnite sporočila in se opogumite, kajti lahko dosežete svoj cilj, če se nanj resnično osredotočite.

Akcija lepa in zdrava, Hypoxiy terapija

To se nam velikokrat dogaja, ko se odločamo, da bomo nekaj storili samo za sebe. Toda pozor! Na tako priložnost, ki ste jo čakale vse svoje življenje, ne smete biti zanemarljivi. Naše čutenje, da želimo spremeniti svoje stare življenjske navade nam daje motiv, da to tudi izpeljemo. Do zdaj ste verjetno le razmišljale o tem, kaj narediti in kako se odločiti za spremembo. Verjetno vas sprememba ne mika po tolikih neuspelih poskusih spremeniti svoje življenje na bolje.

Si želite se naučiti zdravo jesti, vitalno živeti, pozitivno misliti in obenem postati ponosne na svoje telo in izgubljen celulit ter centimetre? Èe ja, vam bo studio Aktivita pomagala uresničiti vaše sanje. Kako jih uresniči? S proticelulitnimi HYPOXI terapijami, s katerimi boste izgubljale odvečne centimetre na točno tistih mestih, kjer si to najbolj želite, napotkov za zdrav način prehranjevanja (kamor spadajo tudi jedilnki, izdelani za vaš okus in potrebe) in raznolike telesne vadbe, ki bo krepila vaše mišice ter porabljala odvečne maščobe. Da pa se boste prepričale o svojem trenutnem zdravstvenem stanju, vas čaka pregled krvne slike in pa kardiološki pregled, ki potrdi vašo telesno kondicijo. Hkrati se lahko prepričate tudi o kvaliteti prehranskih dopolnil Aktivita.

Akcija lepa in zdrava, Hypoxi terapija

Oprite se na trdne principe. Od naše domišljije je odvisno ali bomo v sorazmerno kratkem času dramatično spremenili svoje rezultate.

Kaj je Hypoxi?

Hypoxi naprave so učinkovita in delujoča mešanica vakuumske terapije in treninga. Z napravami se načrtno zmanjša maščobo na točno določenih in želenih mestih – načrtna redukcija maščob. Tak način zmanjševanja kilogramov in centimetrov je lahko alternativa za liposukcijo. Terapija omogoča razgradnjo maščob na želenih mestih in povezuje prednost običajnega treninga in vakuumskega delovanja. Oblikuje telo in pospešuje regeneracijo tkiva. Med treningom za izgorevanje maščob deluje natančno odmerjen podtlak na kožno in maščobno tkivo problematičnih delov telesa in s tem omogoča “odvoz” aktiviranih maščob. Hypoxi naprave nežno aktivirajo samozdravilne moči telesa. Podtlak je prilagojen ritmu, ki je določen z osebnimi psihološkimi predpostavkami. Stalno menjavanje močnejšega in šibkejšega podtlaka, podpira in pospešuje krvni obtok in odvod tkivne tekočine. Takšno pospeševanje presnove in hitrejši pretok krvi razbremenjujeta ožilje in bistveno pripomoreta k regeneraciji ven. Naprave redno in avtomatsko preverjajo srčni
utrip ter avtomatsko naravnava podtlak in nadtlak glede na trenutno vadbeno stanje posameznika. Predpostavka za uspešno izgorevanje maščob je povečanje prekrvavitve, ki pa je vidna skozi kožno temperaturo na problematičnih delih
telesa.

Vabimo Vas na testiranje naprav za odpravo celulita in odvečnih centimetrov na naslovu www.aktivita.si, rezultate pa lahko spremljate tudi na blogu ene izmed članic Planeta Lepote.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj