Nežno ličenje, ki skrije morebitne nepravilnosti in poudari, kar je lepo na obrazu, je osnova in nujno potrebno, da smo ženske videti urejene. Še zlasti, ko pridemo v leta po 30-em ali 40-em, ko postanejo gubice izrazitejše, pojavijo se pigmentni madeži, polt pa postane bolj pustega videza.

In medtem, ko si večina žensk naliči vsaj oči in na srečo mnoge poskrbijo tudi za enoten ten z nanosom tekočega pudra ali obarvane kreme, pa mnoge še vedno pozabljajo na en ključni korak: to je nanos rdečila za lica.

Rdečilo za lica je tako najbolj pogosto spregledan izdelek, ki pa hkrati poskrbi za najbolj svež in spočit videz obraza. S pravilnim nanosom ustreznega rdečila nas obraz zažari, postane bolj svež in spočit.

Ker so danes na voljo rdečila v vseh cenovnih razredih, v vseh teksturah in odtenkih – prav tako pa tudi cenovno dostopni čopiči za nanos – res ni več izgovorov, da si ga ne bi omislile in uporabljale!

Izbirate lahko med kremnimi teksturami, ki jih nanesete s prsti ali posebnim čopičem, ali pa klasičnimi rdečili v kamnu, ki jih nanesete z mehkim čopičem.

Namig: če želite, da je vaš videz kar se da popoln oz. ‘polished’, za rdečilo uporabite kar šminko. Seveda to velja le za rdeče, oranžno-rdeče in rjavo-rdeče odtenke. Tako nikoli ne boste zgrešile pri izbiri odtenka, vaš videz pa bo brezhiben!

PREBERIETE TUDI: Kako nanesti rdečilo za lica?

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj