S preprostim trikom maskaro nanesite tako, da na vekah ne bo nepotrebnih sledi, pravilno pa izberite tudi senčilo za veke …

Nanos maskare

Če se želite izogniti temu, da veke med nanosom maskare umažete, si pomagajte z žlico. Najbolje je, da je plastična. Naslonite jo na veke tako, da bodo trepalnice med nanosom maskare na žlici in na vekah ne bo sledi maskare. Nato žlico uporabite še za nanašanje maskare na spodnje trepalnice.

PREBERITE TUDI: Že veste, katero senčilo za veke je to pomlad najbolj modno?

Prava izbira senčila za veke

  • Izberite senčilo v barvi vaše obleke: če je na primer vaša majica rožnata, uporabite za en ton temnejši odtenek in za en ton svetlejši odtenek kot je barva majice. Če je obleka črna, potem uporabite temno sivo ali črno senčilo, ter svetlejši siv odtenek. Vedno morate imeti tudi bel najsvetlejši odtenek senčila, ki ga uporabite za osvetljevanje.
  • Senčilo na veke nanesite tako, da na zunanji del veke nanesete najtemnejši odtenek senčila, ki ga zabrišete malo čez očesno kost. Nato nanesete svetlejši odtenek barve na sredino oči, v kotiček oči in tik pod obrvjo, nad očesno kostjo pa uporabite najsvetlejši odtenek, ki je lahko tudi bleščeče bel, kakšen z bleščicami, srebrn. Najsvetlejše senčilo ali bleščeče senčilo lahko nanesete tudi na sredino veke.
  • Upoštevajte to, kam se odpravljate in temu prilagodite tudi intenzivnost ličenja.

PREBERITE TUDI: Nasveti za ličenje (in katerim napakam se moramo izogniti)

Foto: Pinterest

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj