Planet Lepote je bil prvi, ki vas je začel seznanjati o pravilni negi kože; o tem, kako se znebiti mozoljev; kako se naličiti in izbrati pravi puder. In seveda še marsičem: o tem, kako shujšati; kako se zdravo prehranjevati; o medsebojnih in partnerskih odnosih; kako poskrbeti in si vzeti čas zase … skratka vse, kar zanima urejeno, sodobno žensko.

Bil je tudi prvi, ki vam je omogočil nepristransko ocenjevanje kozmetičnih izdelkov, ki ste jih že preizkusile v največji bazi izdelkov Kozmetometer; seznam kozmetičnih sestavin; testiranje izdelkov in storitev ter seveda sodelovanje na forumu.

Nagradna igra

Kot je že v navadi, smo vam ob tej priložnosti pripravili nagradno igro, v kateri vam podarjamo nekaj lepih in uporabnih kozmetičnih darilc!

Kako sodelovati?

Preprosto! V okence za komentiranje članka odgovorite na vprašanje: kaj vam je na Planetu Lepote najbolj všeč in kaj pogrešate?

In s tem boste avtomatično uvrščeni v žreb, v katerem bomo podarili vse te prelepe nagrade!

Vabljeni k sodelovanju – morda bo ena izmed nagrad prav vaša! Veliko sreče!

Pogoji sodelovanja

Nagradna igra poteka do vključno torka, 20. oktobra 2020, upoštevali bomo odgovore, prejete do polnoči.

Izžrebanci, ki v roku 10 dni od razglasitve rezultatov ne bodo javili svojih podatkov, bodo izgubili pravico do nagrade.

35 KOMENTARJI

 1. Všeč mi je, da najdem tukaj toliko različnih vsebin, ki so zanimive. Pogrešam pa trenutno nic taksnega, kar bi bilo smiselno omeniti.

 2. Všeč mi je da najdem nasvete za nego obraza in telesa. Pogrešam več naravne kozmetike oz. nasveti za izdelavo kozmetike doma

 3. Iskrenooo….najbolj mi je vsec nedeljski horoskop?ki po navadi drzi?
  Pogresam kaksne recepte domace hrane? seveda vse ostalo je tudi 1A, zame najboljsi portal? srecnoooo, lepo praznujte v teh casih ko skoraj nihce ne praznuje..

  • Najbolj všeč so mi koristni nasveti za nego kože in seveda kozmetometer, ki je pa itak nekaj najboljšega kar ste lahko pogruntali 🙂
   In ne, prav nič ne pogrešam, pri vas dobim vse kar potrebujem 🙂

 4. Zelo veliko koristnih nasvetov.Velikokrat me rešijo iz zagate, ko ne najdem rešitve za svoje težave.
  Nebi nič spreminjala.
  Čestitke ob 17 letnici in samo tako naprej.
  Vsi ki sestavljate članke ostanite zdravi.
  Lep pozdrav Janja

 5. Iskrene čestitke za 17. obletnico in uspešno še naprej ❤️?????Všeč mi je, ker najdem veliko smiselnih in dobrih vsebin, najraje prebiram o lepotnih nasvetih, negi obraza in telesa, partnerskih odnosih, receptih.
  Nič ne pogrešam, saj ste ? portal, meni eden izmed najboljših! ?❤️
  Lep pozdrav Kristina

 6. Všeč so mi nasveti o negi obraza in telesa, razni recepti, kozmometer. Spremenila ne bi ničesar. Ostanite še naprej enaki in vse najboljše! ???

 7. Vse je res TOP in že leta spremljam planet lepote. Obožujem vse ?
  Mogoče pogrešam kakšne članke glede bio kozmetike, hrane, recepti.

 8. Vse mi je zelo všec. Veliko zanimivih nasvetov v zvezi z nego koze in obraza.
  Pa se veliko drugih zanimivih tem, ki me vedno znova pritegnejo. Vse zelo rada prebiram. ?

 9. Novice, ki prihajajo v moj nabiralnik, vedno preberem. Nisem sicer v nekih kozmetocnih zadevah, pa preberem tudi to 🙂 zanimiva in lustna spletna stran. Ne pogresam nic, ker je tako lepo raznolika.. Za vsakega se nekaj najde. 🙂
  Nic me ne moti, nic nr bi doda, le tako naprej. Bravo:)

 10. Vaš e-mail je eden redkih, v poplavi vseh promocijskih mailov, ki dnevno prihajajo v moj nabiralnik, katerega zares odprem in preberem. Zakaj? Imate zelo pestro tematiko, ki je res namenjena vsem ženskim generacijam, vsebine so vedno zanimive, berljive in koristne. Verjamem, da lahko vsaka najde nekaj zase in si za tistih par minut, ali kakšno urico, ki si jo ženske vzamemo zase, napolni dušo in srce ob prebiranju vaših člankov. Kar tako naprej, trenutno brez pripomb in vse najboljše. 🙂

 11. Meni je vse všeč, vas redno spremljam, forum, horoskop, nega obraza…pa tudi preverjam sestavine kozmetičnih izdelkov.
  Super ste, nič ne bi spremenila??

 12. Všeč mi je pester nabor tem in res objektivni članki, uporabni nasveti, realne ocene kozmetičnih izdelkov… Pogrešam pravzaprav nič.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj