…  obremenjuje do te mere, da resno razmišljate o odhodu. Če pri sebi odkrijete teh 5 stvari, potem je skrajni čas, da službo zamenjate.
 
 

PREBERITE TUDI: Poslovna obleka naredi človeka

1. Delo vas dolgočasi

Naučili ste se že vsega, kar ste se v dani situaciji lahko, novih izzivov ne vidite, vsakdanje naloge so vas začele dolgočasiti. dolgčas vpliva na kreativnost, zbranost in kvaliteto dela, zato je za vas in za podjetje bolje, da se čimprej umaknete in odidete novim zmagam nasproti.
 

2. Vaše delovno okolje vas spravlja v obup

Strah vas je vsakega e-maila, ki pride s strani nadrejenega in zaradi morebitnih kritik se počutite vedno bolj nesposobne. Zaradi nezaupanja vase se bojite za svojo službo, ki je za vas morda prenaporna. V kolikor se proti temu ne morete več boriti, je čas, da najdete drugo delovno mesto.
 

PREBERITE TUDI: Naj vam ne bo nerodno prositi za priporočilo

3. Obožuješ svoje delo, vendar ni več prostora za rast

Opažate, da svoje delo sicer radi opravljate in z veseljem hodite v službo, a da ste nekako obstali. Veste, da napredovanje ni več možno. Če si želite kariernega napredka, pa vam sedanje podjetje to ne omogoča, potem je čas, da se izkažete drugje. 
 

4. Medsebojni odnosi v podjetju so nevzdržni

Napeli ste vse svoje moči, da bi imeli dobre odnose z drugimi v podjetju, pa se še vseeno soočate s prepiri, zahrbtnostjo in šefovim izživljanjem. Kadar menite, da ni mogoče storiti nič več, da bi se s sodelavci dobro razumeli, šef pa bi vas spoštoval, je čas, da odidete nekam, kjer se boste bolje počutili.
 

5. Ko pomislite na službo, čutite tesnobo

Ob nedeljah vas je groza in trepet, ko pomislite, da je naslednji dan ponedeljek. Če vam je delo toliko prenaporno in prestresno, da to vpliva tudi na vaše zasebno življenje, premislite o tem, da prenehate s to službo. Razmislite, ali ste si zadali preveč, in zaprosite za drugo delovno mesto ali pa zapustite podjetje. 
 

PREBERITE TUDI: Kdaj ste nazadnje posodobili svoj življenjepis?

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj