Nekatere zaradi higiene, druge zaradi boljšega počutja, tretje zaradi občutka večje privlačnosti. Časi bujnih grmov so definitivno minili, za lepo in vzdrževano obliko na intimnem predelu pa po zaslugi nove linije izdelkov ­MY BIKINI ni več nujen obisk kozmetičnega salona.

My Bikini

Modelčki za oblikovanje intimnih frizuric MY BIKINI so novost na slovenskem in evropskem trgu. V celoti so bili zasnovani, oblikovani in izdelani v Sloveniji. Narejeni so iz naprednega in koži prijaznega TP materiala, na voljo pa so v štirih najbolj popularnih MY BIKINI oblikah 'I'-brazilka, 'Y'-hudiček, 'V'-retro in 'S'-srček. Modelčki se odlikujejo z modno barvo ter premišljenim in praktičnim oblikovanjem  tako samega izdelka kot tudi embalaže.

My Bikini I (brazilska) My Bikini V (retro)
My Bikini Srček My Bikini Y (hudiček)­

Oblikovanje intimne frizurice je že pred časom postalo del vsakokratne rutine britja in nege telesa. Vendar oblikovanje, predvsem pa vzdrževanje izgleda intimne frizurice sploh po pričevanjih žensk niti ni tako preprosto. Zaradi sključene drže telesa pod tušem ali v banji je bilo urejanje bikini predela doma doslej precej zamudno in nadležno, zaradi česar se je vedno več žensk odločalo za obisk kozmetičnih salonov, kjer pa vam za en sam obisk računajo več deset evrov, obiskovati pa jih je potrebno tudi večkrat mesečno. Z novimi modelčki MY BIKINI lahko zdaj svojo intimno frizurico dekleta neprimerno lažje urejajo kar doma.

Če je namreč nekoč bila družba tista, ki je narekovala estetiko telesa, danes živimo v času, ko se slavi svobodno poigravanje z izgledom kot obliko izražanja posameznikove identitete. Še deset ali dvajset let nazaj bi se ob stanju intimnih frizuric muzalo tako staro kot mlado. Danes pa pogovor o bolj ali manj lepo oblikovanem intimnem grmičku lahko brez­ sramu nanese že ob jutranji kavi. A medtem, ko je praksa urejanja bikini predela med nežnejšim spolom že povsem sprejeta, se končno tudi zdi, da postaja tovrstno vse bolj kreativen tudi močnejši spol.

Izdelki MY BIKINI so naprodaj na izbranih prodajnih mestih po vsej Sloveniji.

 

Nagradna igra za članice Planeta Lepote!

9 KOMENTARJI

  1. Mislim da je pač samo šablonca da pač pobriješ vse okrog… Nek približen prikaz je na njihovi strani. Sem tudi jaz mislila da ej to kako čudo tehnike pa niti ne 😀 Če se motim pa povejte 🙂

    Drugače pa-a ma kera to zadevco, kako se obnese?:D

  2. hm, potem ne rabim kupovat točno teh šablon. mislim, če samo pobriješ okol, lahko uporabim karkoli za šablono, ne. magari modelške za piškote.

  3. Kaj naj rečem en bo lepo zaslužil 🙂 se popolnoma strinjam s paisley namesto, da zapraviš za ta modelček lahko uporabiš katerega hočeš od piškotkov 🙂 Uporaba tega je pa tako kot je goldfish povedala 🙂 nič high-tech 🙂

  4. hehehe … brezveze 🙂 sej itak nobenemu ne pride na misel da so modelčki še za kaj drugega uporabni 🙂 sploh pa ne takrat ko zagledaš lepe kekse ti resnično ne pride na misel iz česa in kako so narejeni =)

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj